[Audi Avant 2.2T Q]rodzinne kombi, MTM
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Ofkors, sam że tak lekko powiem mnie trochę popchnąłeś z tym do przodu.Mabrothrax pisze:Dla mnie pomysł gitsam wiesz czemu.

Na razie spokojnie, Krycha dał dobry pomysł, wywalę kanapę, fotele zmienię na jakieś kubły ale w miarę komfortowe, wywalę koło zapasowe, niepotrzebne graty z tyłu. W razie coś zawsze będzie można iść dalej jak się nie spodoba.shellah pisze:sagem napisał/a:
shellah, ja w deszcz nie jeżdżę.
Może i tak ale zdziwisz się jak Ci dach będzie podskakiwał, :mrgreen: albo przy zamkniętych szybach chlapniesz drzwiami.
Ostatnio zmieniony 18 paź 2013, 19:58 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Ja uważam zupełnie odwrotnie. Lubię gdy auto nie tylko zapitala ale i wygląda. Robienie pół wydmuszki wg mnie to szkoda dotychczasowej roboty.taktownie pisze:pomysl z wybebeszeniem jest git ale bron boze nie zakladaj tych seginow, nie wiem czym sie tak podniecacie moze to i jakies kultowe kolo ale wyglada tragicznie !
Albo robisz total wydmuche i ma być lekkie i zapitalać ale wg mnie do tego buda Avant nie pasuje (lepiej kup se jakiekolwiek Coupe quattro) albo robisz tak że i wygląda i zapitala (tak jak dotychczas).
A seginy są przekozackie. Robiły by gnój na aucie. <ok> <ok> <ok>
Co do kół to jak szukasz lekkich to polecam to co mam na zimę (15 ori audi). :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ważą tyle że lepiej je sprzedać jako kwietnik niż na skup.
wywalenie foteli tapicerki i wstawienie kublow to proces w pelni odwracalny, jak sie mu znudzi to wroci do poprzedniejgo setupu, a wlasnie malo jest kombiakow wydmuszek i to mi sie podoba jak ktos z rodzinnego dupowoza robi bezkompromisowe auto do zap****ania
Tu sie zgodze :mrgreen:eSPe pisze:A seginy robiły by gnój na aucie.
Sagem. Pół klatka to roll bar, pamiętaj że jak wywalisz z tyłu ciężar to korektor musisz mieć (może masz, nie pamiętam). I osłabiaj tylne hamulce. Bo można źle skończyć. :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 18 paź 2013, 20:01 przez chmiel25, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kelis.Zx145
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Dzięki Koru, temat Frana znam bardzo dobrze, jednak to inna liga, może kiedyś.KORU pisze:Sagem w temacie odchudzania to zobacz do tematu FranoF1.

Ale przecież nic z uroku jej nie zabiorę, a do środka i tak mało kto zagląda.eSPe pisze:Lubię gdy auto nie tylko zapitala ale i wygląda.
eSPe pisze:Wg mnie do tego buda Avant nie pasuje (lepiej kup se jakiekolwiek Coupe quattro)
Moim zdaniem jesteś strasznie stereotypowy. Właśnie taki avant będzie ciekawy, a nie same auta o charakterze sportowym nadanym już w fabryce.
To akurat smutna prawda. :-xkeczy pisze:Jak wywali tylną kanapę i w jej miejsce da kubełki zaprawiając to wszystko pół-klatą to waga spadnie o sześciopak. :mrgreen:
Chmiel mam to na pamięci, ale dzięki bardzo, to ważne.Sagem Pół klatka to roll bar, pamiętaj że jak wywalisz z tyłu ciężar to korektor musisz mieć (może masz, nie pamiętam). I osłabiaj tylne hamulce. Bo można źle skończyć.
Zobaczymy co z tego wyjdzie, planów i koncepcji jest wiele, ale coś trzeba zacząć działać. Fajnie że każdy ma swoje zdanie, generalnie i głównie zainspirowało mnie to auto.
:idea:
eSPe, poprawiłem zderzak, może być :?:

I bonus fotka. <ok>
Pozdro

Ostatnio zmieniony 18 paź 2013, 20:11 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.
- Paweł Olsztyn
- Forum Audi 80
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Żartujecie sobie?? Przecież Krystianowi chodziło o wywalenie tyłu i wsadzenie zamiast przednich foteli dwóch lekkich kubłów a nie pakować kubły do tyłu.sagem pisze:keczy napisał/a:
Jak wywali tylną kanapę i w jej miejsce da kubełki zaprawiając to wszystko pół-klatą to waga spadnie o sześciopak.
To akurat smutna prawda.

Keczy odstaw alkohol. :mrgreen:
Co do wybebeszenia środka jestem zdecydowanie na nie, obecny setup jest dla mnie idealny :!:
Avus by tutaj siedział jak "szpak na czereśni". :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 18 paź 2013, 20:16 przez Niki20, łącznie zmieniany 1 raz.