[Audi Avant 2.2T Q]rodzinne kombi, MTM
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Jeśli wyglądają tak samo jak u mnie to są od navi.sagem pisze:A tak swoją drogą mam pytania, do czego są i jak obsłużyć te przyciski z przodu pod podłokietnikiem, to chyba od nawigacji.

Ostatnio zmieniony 19 paź 2013, 19:57 przez barto-team, łącznie zmieniany 1 raz.
- jacek199315
- Forum Audi 80
Ładne ale B4 ładniejsze. <ok>
Ostatnio zmieniony 19 paź 2013, 19:58 przez jacek199315, łącznie zmieniany 1 raz.
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Słonik, drewno jakie jest takie będzie, na tjuning A4 mnie nie stać,
może kiedyś coś. 

Taaaa, o 14 wyjazd, powrót o 22, a daj Pan spokój.Przemas80 pisze:Ładna tylko byli u nas w mieście i nic nie powiedzieli.
Spoko narazie i tak nie wiem o co w tym chodzi, wiesz, ja prosty chlopak, co najwyżej pare śrubek moge odkręcić.barto-team pisze:sagem napisał/a:
A tak swoją drogą mam pytania, do czego są i jak obsłużyć te przyciski z przodu pod podłokietnikiem, to chyba od nawigacji.
Jeśli wyglądają tak samo jak u mnie to są od navi.

Ostatnio zmieniony 19 paź 2013, 20:00 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.
Ta, a żeby mieć w zimę ciepło to się lubi wtedy drewno. :mrgreen:Po prostu nie lubię drewna.
P.S. Mam nadzieje że się nie obijasz obiboku. <ok>
A4 bardzo ładne szczególnie podoba mi się wyposażenie.
Ostatnio zmieniony 19 paź 2013, 20:01 przez wujo1, łącznie zmieniany 1 raz.
- sagem
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dziękiwujo1 pisze:A4 bardzo ładne szczególnie podoba mi się wyposażenie.

Mały up A4, czyli podstawowe wymiany po zakupie auta. Przejechałem na razie 2 tys km, wszystko wydaje się być OK.
Wracam oczywiście z 10W40 na 5W ale przed tym wrzucę nowe uszczelki w razie czego. Wymieniłem tez łożysko z tyłu bo zaczęło wyć. Spalanie jest najlepsze, normalnie za 100 zł robię 460 Km.
Avant jest na razie tylko przepalany raz na tydzień za 50 zł i póki co daje frajdę z jazdy.

P.S. Szukam pilnie Concerta I Plus żeby działał sub, (na razie, bo docelowo będzie RNSe), oraz półosi z przegubami oraz zwrotnicami z 2.8 V6 B4.
Ostatnio zmieniony 21 paź 2013, 17:58 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.
- SebastianCOOO
- Forum Audi 80
Przeczytałem cały temat o Twoim Audi i jestem pod wrażeniem. Co prawda w tych 171 stronach trochę spamu było <spam> , ale miło się to czytało. To co ty robisz z tym autem w głowie się nie mieści. I pomyśleć że na początku był to inwalida z ABT pod maską. Kilka dni a pod machą już AEB siedział żeby nie problemy z immo to pewnie w ten sam dzień byś go uruchomił, później swap <quattro> , a ostatni swap to już w ogóle bajka. :lol:
Podziwiam Cię Sagem
Pozdrawiam
<ide>
Podziwiam Cię Sagem

Pozdrawiam
<ide>
Co do a4 zeby dzialal Ci tyl musisz kupić instalacje sa na allegro ja mialem ten sam problem tylko ze a4 b6
[ Dodano: 2013-07-14, 19:39 ]
http://allegro.pl/audi-a4-s4-b5-zlacze- ... 22054.html takie cos kupilem
[ Dodano: 2013-07-14, 19:39 ]
http://allegro.pl/audi-a4-s4-b5-zlacze- ... 22054.html takie cos kupilem
- sagem
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Jesteś hardkorem. <ok>SebastianCOOO pisze:Przeczytałem cały temat o Twoim Audi.
Dzięki, bardzo miło mi to słyszeć. :oops:SebastianCOOO pisze:Podziwiam Cię Sagem.
Niedługo już jak dobrze pójdzie będzie mały upload, w związku z zawieszeniem autka.

Dzięki, już trochę zagłębiłem wiedzę w tym temacie, tylko coś nie rozumiem wyposażenia w swojej A4, brakuje mi kostek za radiem, no ale cóż. Trole z forum A4 niestety (przepraszam jeśli kogoś uraziłem :lol:) niestety nic po za doradzeniem koloru auta przy zakupie lub bieżnika opon nie potrafią napisać, więc muszę dojść sam.garry99 pisze:Co do A4 żeby działał Ci tył musisz kupić instalacje są na allegro ja miałem ten sam problem tylko że A4 B6.
Ogólnie to mam taki dylemat, bo mam suba w bagażniku, navi ze zmieniarką, (podłączone wszystko), pełen fis i licznik z ostatnim poliftem, a za radiem są tylko dwie kostki, jedna głośnikowa, druga zasilenie radia. Nic od suba, nic od licznika, ani zmieniarki. :-|
Ostatnio zmieniony 21 paź 2013, 18:05 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.
Widziałem że pisałeś na forum A4 no niestety w nowszych autach jest więcej zabawy z takimi rzeczami. U mnie właśnie pomogła ta instalacja gra tył i sub a nie mogę dojść czemu nie odbiera radia ale ogarnę to później.
Ostatnio zmieniony 21 paź 2013, 18:06 przez garry99, łącznie zmieniany 1 raz.
- sagem
- Forum Audi 80
- Kontakt:
garry99, wydaje mi się że u mnie ktoś coś grzebał, ale z tym się nie spinam, to auto ma tanio mnie wozić. 
Mogę tylko powiedzieć, że wczoraj przekonaliście mnie do wrzucenia z powrotem wnętrza. Gra nie warta świeczki. Tylko teraz wrzucę coś innego. 8-) 8-)

Mogę tylko powiedzieć, że wczoraj przekonaliście mnie do wrzucenia z powrotem wnętrza. Gra nie warta świeczki. Tylko teraz wrzucę coś innego. 8-) 8-)
Ostatnio zmieniony 21 paź 2013, 18:08 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.
- sagem
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Widzisz, nie każdy jest idealny i musiałem przekonać się na własnej skórze.Słonik pisze:Tylko czekałem aż to zrozumiesz.

Zdecydowanie głośniej, ale nie tylko wydech, ale i szum z tylnych kół.Słonik pisze:Z ciekawości bo miałem Cie zapytać ale nie było chyba okazji :mrgreen: dużo głośniej się w środku zrobiło?
Mały UP, w sumie to na razie początek, ale zobaczcie w co teraz będę pierdział. :mrgreen:
Cała elektryka działa, regulacja, pompowanie, podgrzewanie i wentylacja. Pasażera będzie taki sam, tylko bez elektryki. <ok>
Ostatnio zmieniony 21 paź 2013, 18:12 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.