Chyba u Ciebie. :mrgreen:eSPe pisze:Może i męskie ale ilość dziur się nie zgadza.bloku pisze: Męskie :!: :!: :!:![]()
![]()
[Audi Avant 2.2T Q]rodzinne kombi, MTM
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Ostatnio zmieniony 25 paź 2013, 20:14 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.
- sagem
- Forum Audi 80
- Kontakt:
To też mnie martwi, w założeniu było minimalnie 8.5 do 9.Słonik pisze:Wzorem może być choć niestety ale za wąsko.
Nie, nie, takie akcje odpadają.skoti pisze:Ładne są a jak będzie chciał to se poszerzy przecież. :mrgreen:
![:-P](https://audi80.pl/images/smilies/jezyk_oko.gif)
3.3 k za stan igła, rant polerowany i rotor w kolorze, ale szerokość ich jest mała i chyba odpuszczę. :-oSłonik pisze:PS - Ile za nie chcą? Może być PW.
Też boję się eksperymentować z bardzo różnymi szerokościami, przód a tył, pół cala to jeszcze mało, ale potem jednak opona się będzie inaczej rozciągała i pewne i średnica może się minimalnie zmienić przez co może być nie ciekawie z napędem.
Ostatnio zmieniony 25 paź 2013, 20:19 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
r u mad? :shock: Za te puszkowe felgi. :shock:3.3 k za stan igła
lul
Ostatnio zmieniony 25 paź 2013, 20:20 przez quattroBandit, łącznie zmieniany 1 raz.
- sagem
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Sam jesteś puszka.quattroBandit pisze:r u mad? :shock: Za te puszkowe felgi. :shock:sagem pisze: 3.3 k za stan igła.
lul
![:-D](https://audi80.pl/images/smilies/lol.gif)
A tak poważnie, to ciężko znaleźć fajne felgi w dobrym stanie i wymiarach. Powoli mnie to irytuje i boje się że zaprzepaszczę pieniążki.
![:-(](https://audi80.pl/images/smilies/icon_sad.gif)
![:-(](https://audi80.pl/images/smilies/icon_sad.gif)
Ostatnio zmieniony 25 paź 2013, 20:22 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
sagem, ja kupowałem moje u lukrediego, facet ma złą opinie, sam się w pewnym momencie bałem, że moja zaliczka przepadnie, ale przywiózł mi do domu felgi tak jak się umawialiśmy, są do dziś proste i szczelne, także jeżeli chcesz zaryzykować to on na pewno poskłada Ci komplet z takimi szerokościami jakie Cię interesują z rantami też o odpowiednich szerokościach.
Tak głębiej w temacie skręcanek, to szukaj wąskich bębnów, jak zdecydujesz się na 3 częściową felgę, wtedy przy zachowaniu 9J szerokości możesz niekiedy ładnie polecieć z rantem który bądź co bądź robi największe wrażenie.
Co do cen z allegro, trzeba czatować i szukać, ja czekałem ze 3 miesiące i poszedłem do Łukasza, ale wiem że miesiąc później był wysyp i RH PD takie jak ma Atlas tylko na węższych rantach kosztowało 2500 PLN, wiec wymiana rantów, może customowy bęben i już masz unikat z rantem powyżej 3".
Cóż, mogę Ci tu pisać i pisać, bo praktycznie Atlas wyuczył mnie na zlotach całej zależności jak co się z czym je.
Tak głębiej w temacie skręcanek, to szukaj wąskich bębnów, jak zdecydujesz się na 3 częściową felgę, wtedy przy zachowaniu 9J szerokości możesz niekiedy ładnie polecieć z rantem który bądź co bądź robi największe wrażenie.
Co do cen z allegro, trzeba czatować i szukać, ja czekałem ze 3 miesiące i poszedłem do Łukasza, ale wiem że miesiąc później był wysyp i RH PD takie jak ma Atlas tylko na węższych rantach kosztowało 2500 PLN, wiec wymiana rantów, może customowy bęben i już masz unikat z rantem powyżej 3".
Cóż, mogę Ci tu pisać i pisać, bo praktycznie Atlas wyuczył mnie na zlotach całej zależności jak co się z czym je.
Ostatnio zmieniony 25 paź 2013, 20:29 przez Kolczat, łącznie zmieniany 1 raz.
- sagem
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Też tak sobie wmawiam, inaczej bym już popełnił jakiś zły zakup.Słonik pisze:Spokojnie coś się trafi w końcu.
Kolczat, Atlas mi tez bardzo dużo pomógł i podpowiedział.
![;-)](https://audi80.pl/images/smilies/oczko.gif)
Ogólnie to mam wrażenie, że czym więcej wiem na ten temat, tym bardziej jestem zdezorientowany. Co raz więcej możliwości a tym samym ciężej znaleźć coś dobrego, coś co będzie ładne.
Ostatnio zmieniony 25 paź 2013, 20:30 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
A najlepsze jest to, że jak się ma 4x108, to się narzeka, że nie ma wyboru, jak przechodzisz na 5x112, wachlarz jest tak szeroki, że nie wiesz co wybrać.
Ostatnio zmieniony 25 paź 2013, 20:31 przez Kolczat, łącznie zmieniany 1 raz.
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
+1Kolczat pisze:A najlepsze jest to, że jak się ma 4x108, to się narzeka, że nie ma wyboru, jak przechodzisz na 5x112, wachlarz jest tak szeroki, że nie wiesz co wybrać.
Ostatnio zmieniony 25 paź 2013, 20:32 przez eSPe, łącznie zmieniany 1 raz.
To dla cyganów. :mrgreen:Niki20 pisze:Carline <zly>
Ostatnio zmieniony 25 paź 2013, 20:32 przez duo, łącznie zmieniany 1 raz.