[Audi Avant 2.2T Q]rodzinne kombi, MTM
Sagem kup Rota Grid IK-R występują w 18 9.5J i będzie kolko za 4 klocki. Motorsportowe ładne i niespotykane na B4. A jak nie to targaj Rotiformy albo jakieś 3SDM.
Ostatnio zmieniony 26 paź 2013, 18:35 przez !StaSiu, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
Nikt Ci nie każe tego oglądać, równie dobrze możesz przy słowniku trochę posiedzieć. :mrgreen:quattroBandit pisze:ić lepiej na fejsika powrzucaj nowe słit focie starych rupieci. :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 26 paź 2013, 18:37 przez Tigeros, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mateusz
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.0 ACE
- Kontakt:
Podkręć motor a nie ze Street fightera będziesz robił nisko gładko i szeroko. :lol: :lol: :lol:
Ostatnio zmieniony 27 paź 2013, 19:46 przez delik, łącznie zmieniany 2 razy.
Może coś tego typu?
http://allegro.pl/5x112-19-oz-racing-rs ... 76037.html
http://allegro.pl/5x112-19-oz-racing-rs ... 76037.html
Ostatnio zmieniony 27 paź 2013, 19:46 przez Serus, łącznie zmieniany 1 raz.
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
Przestań się mazać, nikt nie każe i nawet nie oglądam, bo nic ciekawego nie ma.Tighe pisze:Nikt Ci nie każe tego oglądać, równie dobrze możesz przy słowniku trochę posiedzieć. :mrgreen:
A te OZ kompletnie tu nie pasują.
Ostatnio zmieniony 27 paź 2013, 19:48 przez quattroBandit, łącznie zmieniany 1 raz.
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Cześć, kurde, o 6.40 sprawdzałem dziś maila i zero wiadomości, a dziś po pracy ponad 30, ludzie czy Wy nie pracujecie. :?: :roll:
Cóż, nie wiem komu to się będzie chciało czytać ale nie wszystkie posty pozostaną beż komentarza.
Dla mnie ceny nie są abstrakcyjne, a 3 tysiące za felgi które mają się wyróżniać z tłumu to nie dużo. Ja nie wytykam, mi nie robi różnicy czy ktoś pakuje felgi za 100 zł do Bentleya czy za 10 tysięcy do malucha. Świecenie? niestety ale nie trafiłeś, nie masz pojęcia o mnie i moim aucie, zresztą każdy kto mnie zna wie jaki jestem i tutaj nie muszę się nikomu z niczego tłumaczyć, myślę że masz z tym problem. Z tym alfonsem i starymi jeansami też nie trafiłeś - bo ja nie kupiłem tego auta wczoraj i to nie jest pierwsze co robię, gwint i koło i patrzcie jaki jestem super. Mam to auto 6 lat i przez ten czas mogłem mieć 10 rodzai kół, a nie jedne Borbety, ale wolałem sobie zrobić ważniejsze rzeczy.
Jeżeli Cię jara 300C na 21" to sobie kup i się ciesz, mnie jara jak otwieram drzwi garażu i widzę swoje auto, w którym wszystko robiłem sam, mi się bardzo podoba i nie ma wcale znaczenia to że auto ma 20 lat, a nawet bardziej mnie cieszy.
Swoją drogą powiem Ci, że gust to masz nie typowy.
Ja w zeszłym roku za nowe 4x parada 17/ 215/40 płaciłem 2300 zł komplet, a oglądałem 18 cali i chodzą po 600 zł/szt.
Raczej to na sprinty wozi się auta na lawecie, bo się nie nadają do jazdy, a te lalki się wyprowadza z garażu i turla na zlot - a ja będzie miał to i to. :mrgreen: Nie wiem czy Cię to obchodzi, ale od włożenia AAN"a czyli gdzieś od stycznia przejechałem nim 2.500 kilometrów, więc nie "tyram" tego auta po naszych drogach.
Jak dla mnie 8.5 cala spokojnie wystarczy, niestety ja niemieckiego nie znam w ogóle, a i wolał bym koła odebrać osobiście, ewentualnie pobraniowo po "sprawdzeniu".
Ale na prawdę, bardzo mi się podobają - dzięki.
P.S. Sprzedam 4x opony yokohama parada spec 2 215/40 zr 17, przebieg 1000 Km, stan idealny. Mają 15 miesięcy. Zużycie zerowe.
Konkludując, jeden post tomkom'a, "sprowokował" wiely ludzi - cóż, ja nikogo urazić nie chciałem, dziwie się tylko że tak niektórych bolą te felgi, nic na to nie poradzę. Dzięki za porady. pozdro
Cóż, nie wiem komu to się będzie chciało czytać ale nie wszystkie posty pozostaną beż komentarza.
Nie martw się, 10 k na pewno nie pęknie, a jeśli już to nie z Twojej kieszeni.tomkom1 pisze:Bez urazy panie i panowie ale ceny o których rozmawiacie w świetle naszych aut są abstrakcyjne, czekam aż pęknie granica 10 koła.
W celu? Nawet nie tego, że fele są ładne, ale temu żeby zaświecić że mnie stać? Chyba tak.
Znam mnóstwo przypadków felg z parapetami itp. itd. i to dobrych renomowanych marek, prostowane po 3-4 razy w sezonie. Polska to nie DE żeby było gdzie tym jeździć.
Do mnie te akurat przedstawione modele w ogóle nie przemawiały, przepraszam za porównanie, ale to dla mnie taki alfons na dorobku, jeansy stare zamiast garnituru, ale złoty kajdan jest.
Nikogo nie chce tym urazić, jara was błyskotka? Kupcie Chryslera 300C i do tego 21"-22" w chromie.
Dla mnie ceny nie są abstrakcyjne, a 3 tysiące za felgi które mają się wyróżniać z tłumu to nie dużo. Ja nie wytykam, mi nie robi różnicy czy ktoś pakuje felgi za 100 zł do Bentleya czy za 10 tysięcy do malucha. Świecenie? niestety ale nie trafiłeś, nie masz pojęcia o mnie i moim aucie, zresztą każdy kto mnie zna wie jaki jestem i tutaj nie muszę się nikomu z niczego tłumaczyć, myślę że masz z tym problem. Z tym alfonsem i starymi jeansami też nie trafiłeś - bo ja nie kupiłem tego auta wczoraj i to nie jest pierwsze co robię, gwint i koło i patrzcie jaki jestem super. Mam to auto 6 lat i przez ten czas mogłem mieć 10 rodzai kół, a nie jedne Borbety, ale wolałem sobie zrobić ważniejsze rzeczy.
Jeżeli Cię jara 300C na 21" to sobie kup i się ciesz, mnie jara jak otwieram drzwi garażu i widzę swoje auto, w którym wszystko robiłem sam, mi się bardzo podoba i nie ma wcale znaczenia to że auto ma 20 lat, a nawet bardziej mnie cieszy.
Musze Cię zmartwić, ale mam już cały nowy wydech z kwasówki, od kolektora wydechowego po końcowy tłumik, który też jest polerowany, reszty polerować nie ma sensu. Po za tym jak ktoś wspomniał pomalować sobie można na różowo nawet pod spodem.tomkom1 pisze:Za rzeczone wcześniej 3.3 koła wolałbym zacząć zbierać taką biżuterię.
[url=https://sphotos-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/p160x160/1004623_10200409326651377_1600098315_n.jpg]Obrazek[/url]
Masz racje, nie stać mnie na 20 cali to kupuje 18. :lol:tomkom1 pisze:Dlaczego? bo nie stać na 20 a max na 18? ja kolczat'a auto widziałbym np. na tym.
Obrazek
Swoją drogą powiem Ci, że gust to masz nie typowy.
Nie, nie, raczej z racji kosztów, bo wcześniej rozmawialiśmy o ciut niższej puli.Kolczat pisze:sagem, czyżby Atlas odwiódł Cię od arteca z powodu tego że stracisz ćwierć rantu na rzecz rotora przykręcanego na rant?
duo, skąd wziąłeś za 1x parada w 18 calach 1000 zł?duo pisze:Właśnie na to już ludziom często szkoda hajsu, wystawiłem Yokohamy parady 215/35 R18 takie 3 mm za 400 zł na allegro to mi jełopy pisały, że za to stanowczo za drogo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: aaa nowa sztuka z 7 mm bieżnikiem kosztuje w okolicach tysiaka, <lol> także na 18 każdy ma, ale na opony żeby przelatać jeden sezon to już 400 zł to za drogo jest. :mrgreen:
Ja w zeszłym roku za nowe 4x parada 17/ 215/40 płaciłem 2300 zł komplet, a oglądałem 18 cali i chodzą po 600 zł/szt.
Właśnie <ok>duo pisze:A dla mnie to stare Audi :mrgreen: dydo poszedł w lans kupił świeże auto to może teraz wygląda na bogatego, ale nie w starej 80tce.
A Ty eSPe szybszy od Teleexpressu, widziałeś kiedyś żebym tak robił? Chyba pomyliłeś mnie z grzegorzem7A.eSPe pisze:Wyobrażasz sobie żeby w swojego Caba wsadzić silnik 300+KM i na płycie lotniska z płyt palić lacza na ćwiarę w swoich felgach?
Wiem do czego dążysz eSPe, ale przesadzasz. Trzeba umieć znaleźć kompromis. 300 KM dzisiaj to jest dla żony do sklepu po bułki i nie wiem w czym mogą "przeszkadzać" koła za 4 tysiące?eSPe pisze:Wsadzać grube kafle w budowę silnika na 300 i więcej koni (za co szacun za ogarnięcie AAN) i potem zapakować do niego koła za "niekosmiczną" cenę 4 tyś. Jedno z drugim mi się nie zgrywa.
Albo robię przecinaka co zostawia za sobą chmurę kurzu podczas sprintów albo robię lalkę którą wożę na lawecie na zloty i nie katuję jej po naszych pięknych drogach.
Raczej to na sprinty wozi się auta na lawecie, bo się nie nadają do jazdy, a te lalki się wyprowadza z garażu i turla na zlot - a ja będzie miał to i to. :mrgreen: Nie wiem czy Cię to obchodzi, ale od włożenia AAN"a czyli gdzieś od stycznia przejechałem nim 2.500 kilometrów, więc nie "tyram" tego auta po naszych drogach.
Coś się powoli znajdzie, nie napalam się, zobaczymy.Tighe pisze:Ciekawe Sagem co tam ciekawego znajdziesz, koła tu brakuje jak już to ktoś pisał.
Piękne koła, tylko ciekawa jaka dojdzie cena finalna.GSF pisze:Ja to bym takie Cargraphici widział na twoim Avancie.
http://www.ebay.de/itm/18...#ht_5309wt_1255
Oczywiście że mogłyby być szersze ale i przy 8,5" nie ma dramatu. <ok>
Jak dla mnie 8.5 cala spokojnie wystarczy, niestety ja niemieckiego nie znam w ogóle, a i wolał bym koła odebrać osobiście, ewentualnie pobraniowo po "sprawdzeniu".
Ale na prawdę, bardzo mi się podobają - dzięki.
Kup, to idź do sklepu i kup. <mikolaj> To nie takie proste panie, ale dzięki za te "nazwy" bo ja w temacie felg jestem uuuu, no wiecie gdzie. :mrgreen:!StaSiu pisze:Sagem kup Rota Grid IK-R występują w 18 9.5J i będzie kółko za 4 klocki motorsportowe ładne i niespotykane na B4. A jak nie to targaj Rotiformy albo jakieś 3SDM.
Tylko i wyłącznie 18 cali, ale dzięki.Serus pisze:Może coś tego typu?
http://allegro.pl/5x112-1...3483176037.html
Yo men zaraz idę kręcić.delik pisze:Podkręć motor, a nie ze Street fightera będziesz robił nisko gładko i szeroko. :lol: :lol: :lol:
P.S. Sprzedam 4x opony yokohama parada spec 2 215/40 zr 17, przebieg 1000 Km, stan idealny. Mają 15 miesięcy. Zużycie zerowe.
Konkludując, jeden post tomkom'a, "sprowokował" wiely ludzi - cóż, ja nikogo urazić nie chciałem, dziwie się tylko że tak niektórych bolą te felgi, nic na to nie poradzę. Dzięki za porady. pozdro
Ostatnio zmieniony 27 paź 2013, 20:22 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Haha jedna wypowiedź o felgach i multum osób kupiło felgi i zrobiło za Ciebie auto, :mrgreen: ludzie potrafią tylko robić coś za kogoś, na czymś lepiej się znać, a sami nawet palcem nie kiwną przy swoim... porażka, ale wierze w sagem'a, delik'a, niki'ego, harrego, maro i kilkanaście innych osób z tego forum, że jak chcą, to zrobią coś konkretnego, tym bardziej z 80 ale swoją.
P.S. Bo za chwile mnie tu z siekierami będą straszyć pod domem, to powiem krótko. Mnie nie stać, nie robię nic z autem, ale też nie wymyślam nie wiadomo czego i kto co ma zrobić ze swoim.
pzdr :*
P.S. Bo za chwile mnie tu z siekierami będą straszyć pod domem, to powiem krótko. Mnie nie stać, nie robię nic z autem, ale też nie wymyślam nie wiadomo czego i kto co ma zrobić ze swoim.
pzdr :*
Ostatnio zmieniony 27 paź 2013, 20:26 przez szuan, łącznie zmieniany 1 raz.
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
szuan, dobrze gadasz, polać Ci. <ok>
Ostatnio zmieniony 28 paź 2013, 17:36 przez quattroBandit, łącznie zmieniany 1 raz.
To jeszcze jedna ode mnie na koniec, dla żony do sklepu po bułki to lepiej kup cichobiegi palestyńskie bo gdzie ona bidna na wsi pod małym sklepem zaparkuje, mają tam miejsca na 300 kuni? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a tak serio to nie ma co brać na poważnie tego wszystkiego co tu kto dziś napisał.sagem pisze:300 KM dzisiaj to jest dla żony do sklepu po bułki.
Dzięki za porady.
Ostatnio zmieniony 28 paź 2013, 17:35 przez duo, łącznie zmieniany 1 raz.
Jakie poruszenie za jakieś felgi, :mrgreen: a jak gość na forum Audi A4 zamówił najnowszą RS6 z pakietem carbon za 100 k tam się dopiero dzieje.
Ostatnio zmieniony 28 paź 2013, 17:37 przez garry99, łącznie zmieniany 1 raz.
- sagem
- Forum Audi 80
- Kontakt:
szuan, cóż tu mówić.
duo, z tobą też browar.
garry99, nie chce wnikać w szczegóły ale za 100 k nawet ojro to jakieś kiepskie te RS6.
Lepiej jak by kupił RS2. :lol:
Proponuje na prawdę wziąć głęboki oddech, odłożyć parę złotych, przelać mabro na konto za choć by jeden nocleg i razem przy stolę wypić trochę białej wody co by wszystkim żyło się długo, szczęśliwie i bogato.
duo, z tobą też browar.
garry99, nie chce wnikać w szczegóły ale za 100 k nawet ojro to jakieś kiepskie te RS6.
Lepiej jak by kupił RS2. :lol:
Proponuje na prawdę wziąć głęboki oddech, odłożyć parę złotych, przelać mabro na konto za choć by jeden nocleg i razem przy stolę wypić trochę białej wody co by wszystkim żyło się długo, szczęśliwie i bogato.
Ostatnio zmieniony 28 paź 2013, 17:39 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak ktoś ma kasę to kupuje droższe części [felgi] i takie, które jemu się będą podobać, a to, że innym się też podobają to już taki dodatek. A jak ktoś nie ma tyle kasy to kupuje coś tańszego, co nie znaczy, że gorszego i że nie może się to podobać. Jeden robi bo ma, a drugi klei coś z niczego jak to czasem bywa, takie życie
Innymi słowy: każdy orze tak jak może.
Innymi słowy: każdy orze tak jak może.
Ostatnio zmieniony 28 paź 2013, 17:41 przez Wertyn, łącznie zmieniany 1 raz.
- sagem
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Wertyn, dokładnie masz racje. Ja po 6 latach wreszcie odłożyłem na felgi.
Powiem szczerze że prócz propozycji GSF'a spodobały mi się te felgi:
http://allegro.pl/3sdm-model-0-05-5x100 ... 00567.html
http://allegro.pl/3sdm-model-0-05-18x9- ... 00562.html
Ciekaw jestem opinii, a bardziej tego czy ktoś ma jakieś zdjęcie Avanta na tych kołach, ew. jakieś fotoshopy, może by się udało kupić nowe.
Powiem szczerze że prócz propozycji GSF'a spodobały mi się te felgi:
http://allegro.pl/3sdm-model-0-05-5x100 ... 00567.html
http://allegro.pl/3sdm-model-0-05-18x9- ... 00562.html
Ciekaw jestem opinii, a bardziej tego czy ktoś ma jakieś zdjęcie Avanta na tych kołach, ew. jakieś fotoshopy, może by się udało kupić nowe.
Ostatnio zmieniony 28 paź 2013, 17:43 przez sagem, łącznie zmieniany 2 razy.
- misiekdzwon
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Nadwozie: Avant
Ostatnio zmieniony 28 paź 2013, 17:46 przez misiekdzwon, łącznie zmieniany 1 raz.