No ja miałem drugi chyba za barto, dydo Ty byłeś po mniedydo85 pisze:kleryk, Twoj, moj, sagema i barto miał w coupe lecz ja sprzedał... przynajmniej ja wiem o tylu
[Audi Avant 2.2T Q]rodzinne kombi, MTM
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
To fakt, co prawda ja o tym marzylem od dawna ale jeszcze musialem dozbierac kasy coby nie robic tego wlasnorecznie "sprajem", wiec byles pierwszy;p no i przekonales mnie w twierdzeniu ze te felgi z dobrym kolorem w avancie wygladaja spokodydo85 pisze:a ja nie pamietam kto w jakiej kolejnosci koła kupił ale pierwszy (chyba) poszedłem w oczojebny kolor
P.s - sprzedam lampy przednie + kierunki w dobrej cenie do B4.
Wszystko w oryginale HELLA. Pisać na pw.
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- sagem
- Forum Audi 80
- Kontakt:
No doslownie kazde moze nie, ale wiekszosc takKolczat pisze:to sobie teraz wyobraz ze kazde kolo da sie zroic z jajem, wystarczy troche wyobrazni i dobry setup opona/gleba :mrgreen:sagem pisze: przekonales mnie w twierdzeniu ze te felgi z dobrym kolorem w avancie wygladaja spoko
barto-team dziekowac.
Metal, szal nie szal ja naprawde sie nie moglem zdecydowac <ok> btw. chce Ci powiedziec, ze wstepnie był plan pomarancz+ wlasnie smerfastyczny kolor ale pare osob po prostu wybilo mi go z glowy
kleryk, kradziejki sa. Reszta śrub to ori sruby, nie zmienialem ich bo wiem ze bede na czasie zaklada z tylu dystanse 8-10mm wiec bede musial kupic dluzsze sruby.
- sagem
- Forum Audi 80
- Kontakt:
gornik, zrobię podobnie jak mówisz, zrobiłem sobie małą wizualizacje i podoba mi się.
Lusterka w stickera i chyba obramowanie grilla.
Do tego lusterko wewnątrz na pomarańcz lub oklejone.
Kolejny Up@ zespolaki on board.
Ramki były czarne, przemalowałem je na pomarańcz taki jak na felgach - widzi się to komuś, bo ja szczerze powiem że efekt mnie nie zadowolił. Jak zapalone to jeszcze jeszcze, ale na zgaszonych są kolorowe jarmarki....
Teraz odnośnie lamp, moje silniczki z regulacją (od starych lamp) nie pasują, tak mi się bynajmniej wydaje, są ok. 1 cm za długie, a od zespolonej lampy mam tylko jeden i to nie elektryczny, tylko taki bolec wsadzany na stałe z kawałkiem plastiku. Moje pytanie teraz, są jakieś ori elektryczne silniczki do regulacji zespolaków, czy muszę mieć taki drugi bolec?
Czy postojówka (ta w rogu) ma się świecić razem z H4 (mijania)? u mnie tak jest, kostki nie pasowały, więc przerobiłem to z moimi i podłączyłem wszystko jak ori.
Ostatnie miejsce na żarówkę do czego jest? długie? H1? jak pstrykam długie to H4 świeca się mocniej, nie kumam tego, wyjaśnijcie mi :mrgreen:
Foty niestety słabe aparat się rozładował, pogoda lipna wiec szalu nima.
Lusterka w stickera i chyba obramowanie grilla.
Do tego lusterko wewnątrz na pomarańcz lub oklejone.
Kolejny Up@ zespolaki on board.
Ramki były czarne, przemalowałem je na pomarańcz taki jak na felgach - widzi się to komuś, bo ja szczerze powiem że efekt mnie nie zadowolił. Jak zapalone to jeszcze jeszcze, ale na zgaszonych są kolorowe jarmarki....
Teraz odnośnie lamp, moje silniczki z regulacją (od starych lamp) nie pasują, tak mi się bynajmniej wydaje, są ok. 1 cm za długie, a od zespolonej lampy mam tylko jeden i to nie elektryczny, tylko taki bolec wsadzany na stałe z kawałkiem plastiku. Moje pytanie teraz, są jakieś ori elektryczne silniczki do regulacji zespolaków, czy muszę mieć taki drugi bolec?
Czy postojówka (ta w rogu) ma się świecić razem z H4 (mijania)? u mnie tak jest, kostki nie pasowały, więc przerobiłem to z moimi i podłączyłem wszystko jak ori.
Ostatnie miejsce na żarówkę do czego jest? długie? H1? jak pstrykam długie to H4 świeca się mocniej, nie kumam tego, wyjaśnijcie mi :mrgreen:
Foty niestety słabe aparat się rozładował, pogoda lipna wiec szalu nima.
Ostatnio zmieniony 23 wrz 2013, 17:38 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.