[Compi by Duo] wszystkie compietition takie same str 29
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
A to, że miałeś kilka wersji przodów czy tam tyłów i na żadną się nie mogłeś zdecydować? A to, że pierwsze przymiarki silnika do swapa? A to, że piaskowanie? I można mnożyć i mnożyć rzeczy, które nie wypisywałeś a zdjęć zero było...duo pisze:pokaż mi gdzie pisałem co to się nie robi .. z tego co wiem to pisałem, że póki co zbierają się części i tyle ..
Ja ni stąd ni z owąd a zrobiłem w ostatnie pół roku dwa swapy, chociaż studiuję dziennie na dwóch uczelniach, chociaż po uczelniach zajmuję się pompami i ciągle ktoś u mnie jest ze swoim dieslem, chociaż zdrowie też klęka ale nie chwaliłem się jak Ty i w ciszy dwa swapy były, które wykonałem całkowicie sam swoimi dwoma łapkami. Da się? Da się!
Ale jest takie u Nas przysłowie: "krowa, która dużo ryczy mało mleka daje". Ogarnij się, przestań pieprzyć co to Ty nie robisz i co nie masz tylko jakieś konkrety zapodaj.
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
trepek, ja znam też takie: "Pokorne ciele dwie krówki zsie" :mrgreen:
Nie wiem jak Duo ale każdy z nas ma mnóstwo pomysłów i chce na forum się nimi podzielić a to jak życie się ułoży wcale od nas nie zależy-Nie tylko on pisze co ma zamiar zrobić tylko wielu i każdy w większym lub mniejszym stopniu realizuje. Ale są tacy co wolą konkrety i tacy co mog ą pooczekać :mrgreen: Dlatego może chillout przez chwilę
Zapowiada się grubo ale nie uprzedzajmy faktów-Spokojne poczekajmy
Nie wiem jak Duo ale każdy z nas ma mnóstwo pomysłów i chce na forum się nimi podzielić a to jak życie się ułoży wcale od nas nie zależy-Nie tylko on pisze co ma zamiar zrobić tylko wielu i każdy w większym lub mniejszym stopniu realizuje. Ale są tacy co wolą konkrety i tacy co mog ą pooczekać :mrgreen: Dlatego może chillout przez chwilę
Zapowiada się grubo ale nie uprzedzajmy faktów-Spokojne poczekajmy
przyjmuje taktykę czytania spamu i nie uczestniczenia w nim, większa zabawa jak widzę czytać niż pisać :mrgreen: Trepek zapraszam Cie obejrzysz sobie fronty do B2 i swap vr6 .. co do Twoich swapów to przełożyc kpl silnik z jednej 80tki do drugiej to nie aż taki boski wyczyn. Ożeń się i zacznij budować dom to zobaczymy ile swapów rocznie będziesz robić No to co do czyjego tematu przenosimy się teraz ? :mrgreen:
- Audi Sport
- Forum Audi 80
spoko, jakoś żadna mloda jeszcze sie nigdy nie wystraszyła to babka tym bardziej sie nie bedzie bała .. poza tym nie byliscie to nie wiecie, to jest strefa sikania oficjalna :!: :mrgreen:Bastek pisze:No to jeszcze lepiej... duo sikawką Ci babcię straszy <ok>Bronek27 pisze:hhhmmmmm ale teren prywatny bbbuuuahahaahahahaaaaa