[B4 quattro 4.2 V8 ABZ BITURBO] Zdjęcia str.29
No migałem Ci światłami jak się mijaliśmy Też nie byłem długo. Moim zdaniem wszystko popsuła pogoda, niestety na nią nie ma nikt wpływu. Ogólnie miejsce ma potencjał, mam nadzieję że w przyszłym roku będzie upał i zjedzie się więcej ciekawych aut... Za mną jechał też JulekF1 swoim nowym nabytkiem (S4 B6 4.2) i kumpel Golfem MK2 2.9 VR6 Syncro, więc nie tylko takie zwykłe Golfy tam byłyTighe pisze:aj Kuba się minęliśmy, szkoda, że nie zauważyłem, że jedziesz na świdnice to bym dłużej został specjalnie dla niej :mrgreen: bo impreza lipa wg mnie, golf na golfie a do tego ten deszcz...
Auto RispektMadafaka jak juz wiele razy mowilem, fajnie ze AHK bo ja tez wole 4 zawory na cylinder a nie jak w nowszych 5 ale tak btw mierzyles kiedys ABZ lub to nowe serducho?
Z tego co wielu tunerow podaje v8 zadko trzymaja serie i czesto ABZ ma przy dobrych wiatrach 250 km. Ciekawe jak jest. AHK?
Pozdro
Z tego co wielu tunerow podaje v8 zadko trzymaja serie i czesto ABZ ma przy dobrych wiatrach 250 km. Ciekawe jak jest. AHK?
Pozdro