[Coupe typ 85]2.2 turbo MC EFI i 1.4 bara, 254KM i 409Nm.
Tia, wczoraj tego doswiadczylem jak rozprulo mi dyfer w B2
Skrzynie i polosie FWD tez mozna rozchrzanic, bo na dobrej oponie przenosi to naprawde duze przeciazenia.
A co do wykresu to tak jak pisalem na B2-forum, auto strojone z zapasem bo Lysy nie ma EGT takze zostal na gorze podlany, jak widac za bardzo
Wleci EGT plus pare modow i wystroimy na tip top ale juz teraz widac potencjal skoro jest 230 przy 5k a moc ostro w gore szla... :roll:
Skrzynie i polosie FWD tez mozna rozchrzanic, bo na dobrej oponie przenosi to naprawde duze przeciazenia.
A co do wykresu to tak jak pisalem na B2-forum, auto strojone z zapasem bo Lysy nie ma EGT takze zostal na gorze podlany, jak widac za bardzo
Wleci EGT plus pare modow i wystroimy na tip top ale juz teraz widac potencjal skoro jest 230 przy 5k a moc ostro w gore szla... :roll:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mateusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.0 ACE
- Kontakt:
to twoje? http://otomoto.pl/audi-coupe-2-2-turbo-C27135412.html
nie gadaj ze sprzedajesz :shock: nowy projekt sie marzy?
Skoro jest zmuszony je sprzedać tzn się ,że kasy potrzebuje czyli coś się mogło stać albo się stało nieplanowanego :!: :?:delik pisze:to twoje? http://otomoto.pl/audi-coupe-2-2-turbo-C27135412.html
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
chyba ze pogoni do wroga, wtedy moze sie uda.sagem pisze: I tak nie odzyskasz za to kasy, powinienes o tym wiedziec.
ja obstaje przy swoim - jak Cie gniecie brak kasy zeby nim jezdzic to kup se cinkłaczento w holenderskim gazie albo mkII 1.6D i bedziesz panem sytuacji. sprzedasz, potem okrzepniesz i bedziesz z zalu wpiendralal tynk ze scian
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Polecam.deejay.ftb pisze:kup se cinkłaczento w holenderskim gazie
Sam tym pomykam 90% czasu.
Co prawda bez gazu ale za 50zł prawie pół zbiornika beny i ciężko to zjeździć w 1,5-2tygodnia po mieście.
Audi jest na spoty, zloty, do lansu, w trasy i na budowę (niestety nie mam zamiaru wypychać seja z błota jak się zakopie). :lol: :lol: :lol:
Najprędzej choć wydaje mi się że cena w miarę uczciwa wystawiona bez ekstrawagancji więc powinna pójść na ebaj.de.deejay.ftb pisze:chyba ze pogoni do wroga, wtedy moze sie uda.
Popieram. Sam tak zrobiłem z CQ20V i do dziś żałuję. Na szczęście teraz jest CQB2 i tak już pozostaniedeejay.ftb pisze:chyba ze pogoni do wroga, wtedy moze sie uda.sagem pisze: I tak nie odzyskasz za to kasy, powinienes o tym wiedziec.
ja obstaje przy swoim - jak Cie gniecie brak kasy zeby nim jezdzic to kup se cinkłaczento w holenderskim gazie albo mkII 1.6D i bedziesz panem sytuacji. sprzedasz, potem okrzepniesz i bedziesz z zalu wpiendralal tynk ze scian
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
po niedzielnej rundce na prawym (wreszcie...) moge stwierdzic ze Twoj samochod przypomina nieco Koenigsegga CCX. w czym? a no w tym ze swego czasu niejaki Jeremy Clarkson wyrazil sie o CCX jakos w ten desen:
u Ciebie jest mniej wiecej to samo.
u Ciebie jest mniej wiecej to samo.