Przedstawiam Wam swoj nowy nabytek, bez zbędnego rozpisywania sie w tej kwestii przechodzę do konkretów:
MARKA/MODEL: Audi 80... Cabrio
SILNIK: 2.8 V6
ROK PRODUKCJI: 2000..
MOC: 174KM
UKŁAD WYDECHOWY: przelotowy układ wydechowy zakonczony tłumikiem RM Motors RM3
KOLOR: zielony...
ZAWIESZENIE: totalna seria...
NADWOZIE: w rzeczy samej jest to ostatni możliwy wypust w pełnym polifcie : oryginalne reflektory soczewkowe, windshot z oryginalnym pokrowcem, dach elektryczny w kolorze nadwozia obsługiwany z wnętrza pojazdu, wzmocnione progi karoserii po tzw. lifcie ...
WNĘTRZE: hydraulicznie otwierany dach, sportowa trójramienna skórzana kierownica, jasna skórzana tapicerka, wnętrze po tzw. lifcie + podgrzewane przednie fotele z regulacja wysokości, elektrycznie ustawiane i podgrzewane lusterka, elektryczna regulacja wysokości świateł, drewniane wykończenia, pakiet komfortu, domykanie szyb z kluczyka, centralny zamek, dwie poduszki powietrzne (dla kierowcy i pasażera), wspomaganie kierownicy, ABS, kanał grzewczy na stopy pasażerów tylnej kanapy, tunel na narty, oświetlenie wewnętrzne z funkcją ściemniania, podświetlane lusterko do makijażu w daszku przeciwsłonecznym po stronie kierowcy i pasażera, wskaźniki z prędkościomierzem, obrotomierzem, zegarkiem elektronicznym i wskaźnikiem poziomu paliwa oraz temperatury cieczy chłodzącej, trzy dodatkowe wskaźniki na konsoli środkowej (woltomierz, ciśnienie oleju i temperatura oleju), wskaźnik temperatury zewnętrznej, reflektory przeciwmgielne w zderzaku
NAGŁOŚNIENIE: jednostka centralna Krüger&Matz, w bagażniku dodatkowo zamknięta skrzynia wraz z wzmaczniaczem Peiying...
PLANY:
- lakierowanie dolne gumowe listwy drzwi wraz z progami,
- byc moze zmiana rozstawu z 4x108 na 5x112
- zawieszenie gwintowane / air ride,
- przyzwoite koło 18 calowe w dobrych szerokościach
Dalsze plany wyjdą w praniu ale co najważniejsze ambitne... :p
[Audi Cabrio] 2.8 V6 BLONDAS....
[Audi Cabrio] 2.8 V6 BLONDAS....
Ostatnio zmieniony 26 maja 2016, 10:56 przez BLOONDAS, łącznie zmieniany 4 razy.
Kofper, dzięki za trafne sugestie...
Boberro, Autko szukałem bardzo długi czas trafił sie model który mnie zadowolił pod względem stanu i przede wszystkim roczniik ostatni z możliwych...więci bez wahania sie na niego zdecydowałem, nie ma zbytnio więcej zdjęc jak będzie więcej coś sie działo sukcesywnie dodawać będę...
______________________________________________________________________________________________
Boberro, Autko szukałem bardzo długi czas trafił sie model który mnie zadowolił pod względem stanu i przede wszystkim roczniik ostatni z możliwych...więci bez wahania sie na niego zdecydowałem, nie ma zbytnio więcej zdjęc jak będzie więcej coś sie działo sukcesywnie dodawać będę...
______________________________________________________________________________________________
Ostatnio zmieniony 03 sty 2016, 19:10 przez BLOONDAS, łącznie zmieniany 1 raz.
Wygląda na zadbany. Pokaż zdjęcia wnętrza oraz spod maski.
Ja nie cierpię tego lakieru nadwozia, ale zawsze można go obkleić na coś nietuzinkowego za to środek do tej zieleni pasuje idealnie.
Wiedz, że są też świetne koła do założenia bez zmiany rozstawu na 5x112. Warto poszukać zanim załadujesz się w koszta przeróbek rozstawu.
Zauważyłem brak białych kwadratów wstecznego jak u mnie <ok>
Ja nie cierpię tego lakieru nadwozia, ale zawsze można go obkleić na coś nietuzinkowego za to środek do tej zieleni pasuje idealnie.
Wiedz, że są też świetne koła do założenia bez zmiany rozstawu na 5x112. Warto poszukać zanim załadujesz się w koszta przeróbek rozstawu.
Zauważyłem brak białych kwadratów wstecznego jak u mnie <ok>