Audi Cabrio 2.2t
za jedyne ? :mrgreen:Harry71 pisze:hehe ja tez :mrgreen: narazie to niemam kiedy nawet auta umyc a co dopiero pomajstrowac cos niecos ale wiem jakie juz 19'' siada w audi ale to na przyszly sezon jak cos Rial Daytona 18'' na sprzedazATLAS pisze:Harry71, kiedy montaż listewek podreflektorowych z RS2? doczekać się nie mogę...
za jedyne 3k co do 19 mialy byc 8.5 i 9.5 z rantem ale odkad mam audi caly czas ranty ranty ranty palce bola od tego polerowania hehe wiec teraz bedzie 4x8.5 ale bez rantu :mrgreen:duo pisze:za jedyne ? :mrgreen:Harry71 pisze:hehe ja tez :mrgreen: narazie to niemam kiedy nawet auta umyc a co dopiero pomajstrowac cos niecos ale wiem jakie juz 19'' siada w audi ale to na przyszly sezon jak cos Rial Daytona 18'' na sprzedazATLAS pisze:Harry71, kiedy montaż listewek podreflektorowych z RS2? doczekać się nie mogę...
Dzisaj w drodze z Wroclawia do Opola na autostradzie A4 wyprzedzilem policje autostradowa z Alfy oznakowanej po chwili dojechali do Mnie zobaczylem lizaka w oknie i pierwszy zjazd byl dlamnie zagatka oco chodzi predkosc przepisowa kola nie wystaja wiec???? po zjechaniu na parking podchodzi dwoch panow prosza o komplet dokumentow powod zatrzymania tablica rejestracyjna z tylu trzcionka Szwajcarska im sie nie spodobala + hologram Victor reinza :mrgreen: hehe poczym wyciagam ori kwadratowa przycieta z bagaznika i ooooooooo ta lepsza mowi policjant i ten temat zamknol poczym prosze otworzyc maske?? czy te lampy maja poziomowanie mowie tak z kabiny reczne <ok> poczym uslyszalem ze lampa nie jest przystosowana do zarnika xenon i jej oznaczenie nie jest prawidlowe dla tego typu swiatla a spryskiwacze dzialaja mowie pokazac nie nie pochlapie pan maske a ladne audi pan ma yyyy tak <mikolaj> poczym podchodzi do drzwi kierowcy i mowi ta kierownica Momo ile ma cm?? nato ja 36cm ile?? takie jest minimum ile?? hmmm 38cm tak wlasnie aha a klakson dziala tak dziala kontrola skonczyla sie pozostawieniem dowodu w moim posiadaniu :mrgreen: i pouczeniem ze mam zmienic wymienione przy kontroli detale i mandatu nie dostalem bo mam na co pieniadze wydawac czyli moja coreczka ktorej sprawdzali tez fotelik hehe dal rade wiec taki news niedzielny
- wampir1988
- Audi 80 Klub