z cabrio jeszcze tylko boczki trzeba przypolowac 8-) zapraszam na pizze do wro i nie tylkoKolczat pisze:i takie nastawienie mi sie podoba :mrgreen:Harry71 pisze:sezon zamykam po SCP w Katowicach
a boczki poliftowe masz? napisz mi na gg ile dales za deske i czy jest strikte z cabrio czy pasuje tez z kazdego innego nadwozia?
Audi Cabrio 2.2t
fura rozkrecona czeka na dawce podlogi z s2 lub coupe 7a Q ale do tej pory nic sensownego sie nie trafilo co by nie mialo dupala szczelonego i podloga byla prosta bo to jest opcja gdzie musi byc tip top ten element zeby wszystko po rozwierceniu zgrzewow weszlo na swoje miejsce a nie prezylo itd wiec poszukiwania dawcy trwajaNiki20 pisze:Harry71, co ciekawego w furze się dzieje :?: :mrgreen:
&lt;QUOTE author="Kolczat"&gt;&lt;s&gt;<QUOTE author="Kolczat"><s><QUOTE author="Kolczat"><s>
<br/><br/>
mam nadzieje ze do wiosny uda mi sie ogarnac swapa i wyjade wreszcie z garazu ;p&lt;br/&gt;<br/><br/>
&lt;br/&gt;<br/><br/>
ps. Harry jesli Twoja bedzie tak sie wkrecala to padam na kolana &lt;E&gt;&amp;lt;piwo&amp;gt;&lt;/E&gt; &lt;YOUTUBE id="HrbJOX04-8Y"&gt;&lt;URL url="<YOUTUBE id="HrbJOX04-8Y"><URL url="<YOUTUBE id="HrbJOX04-8Y"><URL url=" text=" ... <LINK_TEXT">> text="<YOUTUBE id="HrbJOX04"><URL url="> ... &gt;&lt;/YOUTUBE"><YOUTUBE id="HrbJOX04-8Y"><URL url=" text=" ... OUTUBE>&gt">>;
</e></QUOTE></e></QUOTE>&lt;/e&gt;&lt;/QUOTE&gt;<br/><br/>Kolczat pisze:</s></s>&lt;/s&gt;&lt;B&gt;&lt;s&gt;<B><s><B><s></s></s>&lt;/s&gt;duran&lt;e&gt;<e><e></e></B></e></B>&lt;/e&gt;&lt;/B&gt;, no to musisz sie dostac na jakas Nyse albo gdzies bo my Twojego furacza tez chetnie polukamy ;]&lt;e&gt;<e><e>
<br/><br/>
mam nadzieje ze do wiosny uda mi sie ogarnac swapa i wyjade wreszcie z garazu ;p&lt;br/&gt;<br/><br/>
&lt;br/&gt;<br/><br/>
ps. Harry jesli Twoja bedzie tak sie wkrecala to padam na kolana &lt;E&gt;&amp;lt;piwo&amp;gt;&lt;/E&gt; &lt;YOUTUBE id="HrbJOX04-8Y"&gt;&lt;URL url="<YOUTUBE id="HrbJOX04-8Y"><URL url="<YOUTUBE id="HrbJOX04-8Y"><URL url=" text=" ... <LINK_TEXT">> text="<YOUTUBE id="HrbJOX04"><URL url="> ... &gt;&lt;/YOUTUBE"><YOUTUBE id="HrbJOX04-8Y"><URL url=" text=" ... OUTUBE>&gt">>;
Harry a miala byc Kinder Niespodzianka a ty im wszystko powiedziałeś. :roll: Póki co jest pierwszy filmik z postępu prac. Na drugim filmie w przyblizeniu jest jak to bedzie ostatecznie wyglądac. Warto oglądac do samego końca. &lt;E&gt;:mrgreen:&lt;/E&gt; &lt;br/&gt;<br/><br/>
&lt;br/&gt;<br/><br/>
&lt;E&gt;:arrow:&lt;/E&gt; &lt;YOUTUBE id="m9lFXh0cSMg"&gt;&lt;URL url="<YOUTUBE id="m9lFXh0cSMg"><URL url="<YOUTUBE id="m9lFXh0cSMg"><URL url=" text=" ... <LINK_TEXT">> text="<YOUTUBE id="m9lFXh0c"><URL url="> ... &lt;LINK_TEXT"><YOUTUBE id="m9lFXh0cSMg"><URL url=" text=" ... ></YOUTUBE">; text="<YOUTUBE id="m9lFXh0c"><URL url="<YOUTUBE id="m9lFXh0c"><URL url=" text=" ... ></YOUTUBE">; ... re=related"&gt;<YOUTUBE id="m9lFXh0cSMg"><URL url="<YOUTUBE id="m9lFXh0cSMg"><URL url=" text=" ... <LINK_TEXT">> text="<YOUTUBE id="m9lFXh0c"><URL url="> ... UTUBE&gt;&lt;br/"><YOUTUBE id="m9lFXh0cSMg"><URL url=" text=" ... UTUBE><br/">
&lt;br/&gt;<br/><br/>
&lt;YOUTUBE id="zxl2ghZmalg"&gt;&lt;URL url="<YOUTUBE id="zxl2ghZmalg"><URL url="<YOUTUBE id="zxl2ghZmalg"><URL url=" text=" ... <LINK_TEXT">> text="<YOUTUBE id="zxl2ghZm"><URL url="> ... &gt;&lt;/YOUTUBE"><YOUTUBE id="zxl2ghZmalg"><URL url=" text=" ... OUTUBE>&gt">>;
&lt;br/&gt;<br/><br/>
&lt;E&gt;:arrow:&lt;/E&gt; &lt;YOUTUBE id="m9lFXh0cSMg"&gt;&lt;URL url="<YOUTUBE id="m9lFXh0cSMg"><URL url="<YOUTUBE id="m9lFXh0cSMg"><URL url=" text=" ... <LINK_TEXT">> text="<YOUTUBE id="m9lFXh0c"><URL url="> ... &lt;LINK_TEXT"><YOUTUBE id="m9lFXh0cSMg"><URL url=" text=" ... ></YOUTUBE">; text="<YOUTUBE id="m9lFXh0c"><URL url="<YOUTUBE id="m9lFXh0c"><URL url=" text=" ... ></YOUTUBE">; ... re=related"&gt;<YOUTUBE id="m9lFXh0cSMg"><URL url="<YOUTUBE id="m9lFXh0cSMg"><URL url=" text=" ... <LINK_TEXT">> text="<YOUTUBE id="m9lFXh0c"><URL url="> ... UTUBE&gt;&lt;br/"><YOUTUBE id="m9lFXh0cSMg"><URL url=" text=" ... UTUBE><br/">
&lt;br/&gt;<br/><br/>
&lt;YOUTUBE id="zxl2ghZmalg"&gt;&lt;URL url="<YOUTUBE id="zxl2ghZmalg"><URL url="<YOUTUBE id="zxl2ghZmalg"><URL url=" text=" ... <LINK_TEXT">> text="<YOUTUBE id="zxl2ghZm"><URL url="> ... &gt;&lt;/YOUTUBE"><YOUTUBE id="zxl2ghZmalg"><URL url=" text=" ... OUTUBE>&gt">>;
Ostatnio zmieniony 15 paź 2011, 23:18 przez KORU, łącznie zmieniany 2 razy.