Audi Cabriolet 2.6 V6
To nie jest takie proste. To cały ciąg przyczynowo skutkowy. Ucierpi na tym produkcja paliw benzynowych, jeżeli nie będę mieć tego auta. Co za tym idzie, padnie także przemysł mięsny bo kto po pracy wieczorem kupuje na Orlenie hotdogi? Alkoholu nie będzie im ubywać z półek. Karcher ogłosi upadłość, więc przemysł chemiczny też. W Wiśle podniesie się poziom wody. Torrentom spadnie oglądalność i klikalność w dziale muzyka. Laski przestaną piszczeć, więc do miasta wróci srające ptactwo. A na końcu ucierli Orange.. bo ktoś musi płacić rachunki. Chciałbym zauważyć, że jestem bardzo ważnym ogniwem o niesamowicie newralgicznym punkcie w kwesti klimatu i gospodarki :mrgreen:
Ale ja pierdziele.. chyba muszę zwolnić się z roboty :shock:
Dzisiaj kupuję NFS Hot Pursuit. Muszę sie wyrzyć! ;]
Ale ja pierdziele.. chyba muszę zwolnić się z roboty :shock:
Dzisiaj kupuję NFS Hot Pursuit. Muszę sie wyrzyć! ;]
Quick daj mi numer do swojego dealera :lol:quick pisze:To nie jest takie proste. To cały ciąg przyczynowo skutkowy. Ucierpi na tym produkcja paliw benzynowych, jeżeli nie będę mieć tego auta. Co za tym idzie, padnie także przemysł mięsny bo kto po pracy wieczorem kupuje na Orlenie hotdogi? Alkoholu nie będzie im ubywać z półek. Karcher ogłosi upadłość, więc przemysł chemiczny też. W Wiśle podniesie się poziom wody. Torrentom spadnie oglądalność i klikalność w dziale muzyka. Laski przestaną piszczeć, więc do miasta wróci srające ptactwo. A na końcu ucierli Orange.. bo ktoś musi płacić rachunki. Chciałbym zauważyć, że jestem bardzo ważnym ogniwem o niesamowicie newralgicznym punkcie w kwesti klimatu i gospodarki :mrgreen:
No i przyjeb##i się do ludzkiego nieszczęścia :mrgreen:
gornik, czy aby na pewno mówisz o kierownicy i dłoniach?
ATLAS, dzwoniłeś o 21? Czy Ty widzisz o której ja wstaję? :mrgreen:
Kolczat, jak to się mówi nie ma ściany, której nie można przestawić oraz nie ma wagonu, którego nie można odczepić :mrgreen:
gornik, czy aby na pewno mówisz o kierownicy i dłoniach?

ATLAS, dzwoniłeś o 21? Czy Ty widzisz o której ja wstaję? :mrgreen:
Kolczat, jak to się mówi nie ma ściany, której nie można przestawić oraz nie ma wagonu, którego nie można odczepić :mrgreen:
Nie no.. Następnym razem odbiorę
Wyłączyłem dzwonek w telefonie ale włączyłem wibrację
Przetestowane: działa. Zatem jak będziesz mieć chwile to puść sygnał a oddzwonię. Jeszcze żadna nie próbowała tak wytrwale się ze mną skontaktować jak Ty 
Łukasz, naucz mnie przestawiania ściań i odczepiania wagonów :evil: U mnie w pracy ilośc kobiet w stosunku do mężczyzn to 90/10 na korzyść kobiet, więc jest w czym przestawiać i odczepiać.

Łukasz, naucz mnie przestawiania ściań i odczepiania wagonów :evil: U mnie w pracy ilośc kobiet w stosunku do mężczyzn to 90/10 na korzyść kobiet, więc jest w czym przestawiać i odczepiać.