Audi Coupe by Radek_ER19
- Radek_ER19
- Forum Audi 80
- Radek_ER19
- Forum Audi 80
Nie miałem tych fotek, dlatego ich nie wystawiłem. No nabroiłes nabroiłes pod maską :mrgreen: Ale swoich palców tez tam troche powsadzałem
[ Dodano: 2013-08-10, 10:12 ]
duo, Była cisza ale efekty są <ok> A aktualnie jeszcze jest rozebrany cały środek w mojej strzale - będzie nowy materiał na podsufitce ( czarna alcantara ) oraz na boczkach <ok> jak skoncze to oczywiscie fotki będą :mrgreen: Pozdro <ok>
[ Dodano: 2013-08-10, 10:12 ]
duo, Była cisza ale efekty są <ok> A aktualnie jeszcze jest rozebrany cały środek w mojej strzale - będzie nowy materiał na podsufitce ( czarna alcantara ) oraz na boczkach <ok> jak skoncze to oczywiscie fotki będą :mrgreen: Pozdro <ok>
- Radek_ER19
- Forum Audi 80
Rezanie Luty 2014
Przyszedł czas kolejnego rezania mojego autka.
Zaczeło denerwowac mnie brak podświetlenia na desce rozdzielczej zpowodowane przepaleniem się żarówek. Więc zacząłem realizowac swoją wizję na temat wnętrza samochodu
A teraz streszczenie planu dzialania
-Wymiana każdej jednej żaróweczki podświetlenia wnętrza , zegarów i przycisków
- Dołożenie podświetlenia klamek od wew.strony
- wymiana foteli przednich na nowe kubełkowe ( ale to za jakies 2 miesiące )
Zamierzam jeszcze na kilka elementów narzucic hydrografike ale o tym to będzie później
Jak narazie to się zrobił jeden wielki bajzel w środku i tyle <ok>
Przy pomocy kumpla , który uwielbia się bawic ledami , lutownicą i kabelkami <ok> udało się zrobic podświetlenie panela sterującego nawiewem
i takim sposobem z oryginalnego "marchewkowego" koloru podświetlenia zrobił się ładny czerwony kolorek :mrgreen:
Przepraszam za jakośc zdjęc ale robione są telefonem
Wpadliśmy na pomysł , żeby podregulowac troszkę drzwi od kierowcy jednak ta czynnośc skończyła się dla nas niepowodzeniem gdyż jedna śruba od dolnego zawiasu drzwi uległa autodestrukcji poprostu się urwała
W tym wypadku zmuszony byłem zdekompletowac troszke zewnętrzne częsi autka takie jak :
- zderzak
- lewy błotnik,
w celu dostania się do urwanej śruby od zawiasu ...
Tego typu rozbiórka samochodu pociągnie za sobą pewnie jeszcze szereg innych czynności takie jak odmalowanie zderzaka lub kupno wkońcu zderzaka S2( zobaczymy jak to będzie) , rozrząd-grzech nie wymienic mając już tak rozebrany przód <ok> oraz pewnie wiele wiele innych rzeczy.
W życie wchodzi realizacja jeszcze jednego zacnego planu ale go teraz nie zdradze - dowiedzie się w swoim czasie
Zaczeło denerwowac mnie brak podświetlenia na desce rozdzielczej zpowodowane przepaleniem się żarówek. Więc zacząłem realizowac swoją wizję na temat wnętrza samochodu
A teraz streszczenie planu dzialania
-Wymiana każdej jednej żaróweczki podświetlenia wnętrza , zegarów i przycisków
- Dołożenie podświetlenia klamek od wew.strony
- wymiana foteli przednich na nowe kubełkowe ( ale to za jakies 2 miesiące )
Zamierzam jeszcze na kilka elementów narzucic hydrografike ale o tym to będzie później
Jak narazie to się zrobił jeden wielki bajzel w środku i tyle <ok>
Przy pomocy kumpla , który uwielbia się bawic ledami , lutownicą i kabelkami <ok> udało się zrobic podświetlenie panela sterującego nawiewem
i takim sposobem z oryginalnego "marchewkowego" koloru podświetlenia zrobił się ładny czerwony kolorek :mrgreen:
Przepraszam za jakośc zdjęc ale robione są telefonem
Wpadliśmy na pomysł , żeby podregulowac troszkę drzwi od kierowcy jednak ta czynnośc skończyła się dla nas niepowodzeniem gdyż jedna śruba od dolnego zawiasu drzwi uległa autodestrukcji poprostu się urwała
W tym wypadku zmuszony byłem zdekompletowac troszke zewnętrzne częsi autka takie jak :
- zderzak
- lewy błotnik,
w celu dostania się do urwanej śruby od zawiasu ...
Tego typu rozbiórka samochodu pociągnie za sobą pewnie jeszcze szereg innych czynności takie jak odmalowanie zderzaka lub kupno wkońcu zderzaka S2( zobaczymy jak to będzie) , rozrząd-grzech nie wymienic mając już tak rozebrany przód <ok> oraz pewnie wiele wiele innych rzeczy.
W życie wchodzi realizacja jeszcze jednego zacnego planu ale go teraz nie zdradze - dowiedzie się w swoim czasie
- Radek_ER19
- Forum Audi 80
Pracy już trochę włożone ale to jeszcze daleka droga do końca modyfikacji <ok> jesteśmy in tuch :mrgreen: Pzdrbartusgo pisze:widze duzo włożonej pracy a jeszcze wiecej planów wiec powidzenia i jestesmy w kotnakcie pozdro <ok>
niektore modyfikacje są tajemnicą :mrgreen: wiedzą tylko nieliczni <ok>Maszu pisze:a ja wiem co bedzie dalej :mrgreen: