Audi Coupe by Radek_ER19
- Radek_ER19
- Forum Audi 80
Audi Coupe by Radek_ER19
Marka: Audi
Model: 80
Typ: Sport/Coupe
Rok: 1991
Poj. silnika : 2,3 NG
Wyposażenie:
- ABS
- Centralny Zamek
- Wspomaganie Kierwonicy
- El. Szyby
- El. Lusterka
- El. Szyberdach
- Podgrzewane Lusterka
- Alufelgi 17"
- Skórzane Fotele
- Choinka zapachowa Wunder Baum Black Classic :lol:
...::: Aktualne fotki :::...
Audi posiadam od listopada 2009 roku. Do tej pory użytkowania tego samochodu , nie przydarzył mi się żaden większy problem z tym samochodem. Jestem z niego całkowicie zadowolony <ok>
Samochód znalazem na aukcji internetowej , niezwłocznie przykuł do siebie moją uwagę co sprawiło , że pojechałem po niego do Puszkowa i niemożliwością było to , żebym wrócił do domu bez niego W tamtym okresie Auto kosztowało 5500zł
Oto kilka zdjęc ilustrujących wygląd samochodu zaraz po kupnie.
Po pewnym czasie użytkowania mojego Audi zdarzył się niezbyt miły incydent , mianowicie kolizja drogowa, która miała wkład w dalszy przełom tego samochodu , ale o tym za chwilę.
Po tej nieszczęsnej kolizji nadszedł czas na naprawę szkód co pociągnęło za sobą pomysł na lekką zmianę Frontu Audi.. Została wymontowana maska od B3 w miejsce której zamontowałem Maskę od B4 jednakże nie zmieniając lamp zespolonych wskutek czego maska nachodzi na lampy ( oczywiscie mam zamiar te lampy zmieniac )
Naprawa oraz modyfikacja samochodu może nie wyszła idealnie ale tez nie najgorzej. Na pewno dała mu na + w wyglądzie...
Po czasie nastąpiły kolejne modyfikacje takie jak:
- przyciemnienie lamp tylnych
- Alufelgi 17"
- wymontowanie materiałowych foteli i wsadzenie skórzanych
- zmiana wydechu końcowego
Jeste jeszcze wiele rzeczy, które chciałbym zrobic w moim Audi ale na wszystko przyjdzie czas. NA szczęści VAG pomyślało aby narzucic ocynk na nasze pojazdy dzięki czemu mamy więcej czasu na różne zmiany i modyfikacje bo rdza nam jeszcze nie straszna
Model: 80
Typ: Sport/Coupe
Rok: 1991
Poj. silnika : 2,3 NG
Wyposażenie:
- ABS
- Centralny Zamek
- Wspomaganie Kierwonicy
- El. Szyby
- El. Lusterka
- El. Szyberdach
- Podgrzewane Lusterka
- Alufelgi 17"
- Skórzane Fotele
- Choinka zapachowa Wunder Baum Black Classic :lol:
...::: Aktualne fotki :::...
Audi posiadam od listopada 2009 roku. Do tej pory użytkowania tego samochodu , nie przydarzył mi się żaden większy problem z tym samochodem. Jestem z niego całkowicie zadowolony <ok>
Samochód znalazem na aukcji internetowej , niezwłocznie przykuł do siebie moją uwagę co sprawiło , że pojechałem po niego do Puszkowa i niemożliwością było to , żebym wrócił do domu bez niego W tamtym okresie Auto kosztowało 5500zł
Oto kilka zdjęc ilustrujących wygląd samochodu zaraz po kupnie.
Po pewnym czasie użytkowania mojego Audi zdarzył się niezbyt miły incydent , mianowicie kolizja drogowa, która miała wkład w dalszy przełom tego samochodu , ale o tym za chwilę.
Po tej nieszczęsnej kolizji nadszedł czas na naprawę szkód co pociągnęło za sobą pomysł na lekką zmianę Frontu Audi.. Została wymontowana maska od B3 w miejsce której zamontowałem Maskę od B4 jednakże nie zmieniając lamp zespolonych wskutek czego maska nachodzi na lampy ( oczywiscie mam zamiar te lampy zmieniac )
Naprawa oraz modyfikacja samochodu może nie wyszła idealnie ale tez nie najgorzej. Na pewno dała mu na + w wyglądzie...
Po czasie nastąpiły kolejne modyfikacje takie jak:
- przyciemnienie lamp tylnych
- Alufelgi 17"
- wymontowanie materiałowych foteli i wsadzenie skórzanych
- zmiana wydechu końcowego
Jeste jeszcze wiele rzeczy, które chciałbym zrobic w moim Audi ale na wszystko przyjdzie czas. NA szczęści VAG pomyślało aby narzucic ocynk na nasze pojazdy dzięki czemu mamy więcej czasu na różne zmiany i modyfikacje bo rdza nam jeszcze nie straszna
Ostatnio zmieniony 01 cze 2013, 00:12 przez Radek_ER19, łącznie zmieniany 3 razy.
- Radek_ER19
- Forum Audi 80
- Radek_ER19
- Forum Audi 80
- Radek_ER19
- Forum Audi 80
a moim zdaniem jakbys zarzucil zderzak eSowy to grill b3 pasuje bardziej niz b4 :mrgreen:Radek_ER19 pisze:Fajnie wygląda ori maska ale jak samochód ma kolor czarny bo do czerwonego to nie zabardzo
ten parapet ze zderzaka robi sie wiekszy i wyglada to bardziej agresywnie 8-)
ale co kto lubi
a jakie to byly od Cabrio? :roll:Radek_ER19 pisze:zespolone od cabrio
- Radek_ER19
- Forum Audi 80
- Radek_ER19
- Forum Audi 80
- Radek_ER19
- Forum Audi 80
- Radek_ER19
- Forum Audi 80