jeszcze nie przymierzałem :mrgreen:Viteknt pisze:Taka mi polecaja u Czesława i podobno w Audi B2 sie mięsci z przodu
Bagged Audi Cabriolet by Vitek
Widzialem foty na Facebook'u , nie skracałeś kolumn Mcphersona z przodu? Jeszcze raz dzieki za pomoc
Doszedł kolejny element układanki bagażnika , tapicerka klapy jest już obita skórą i założona na swoje miejsce Wybaczcie za jakośc zdjec ale mamy tak piekna pore roku ze jak wracam z pracy to jest już ciemno.....
Doszedł kolejny element układanki bagażnika , tapicerka klapy jest już obita skórą i założona na swoje miejsce Wybaczcie za jakośc zdjec ale mamy tak piekna pore roku ze jak wracam z pracy to jest już ciemno.....
Powiem Ci szczerze Atlas ze tez mi sie na początku dziwnie kojarzyła ale im wiecej patrze na efekty pracy z ta skóra tym bardziej mi sie podoba :mrgreen: Jakbym obił zwykła skóra to wydawało by mi sie tak prosto , kwestia gustów Od jutra zabieram sie za docinanie płyt podłogi pod wymiar i pora bedzie składac to wszystko.
Dobra wiadomośc taka ze dorwałem kompresor Viair 444C w dobrej kasie , czyli pozostanie czekac tylko na amory
Dobra wiadomośc taka ze dorwałem kompresor Viair 444C w dobrej kasie , czyli pozostanie czekac tylko na amory
Viteknt pomysł z pikowaną skórą fajny, podoba mi się ale samo wykonanie słabe bo eko skóra dobrze nie dolega i marszczy przy śrubach. Winę za taki stan rzeczy ponosi gąbka dlatego ja bym wykleił wygłuszenie jeszcze raz z tym że nie dał bym gąbki. I będzie wtedy liga <ok> Nie przejmuj się krytyką, jak robiłem tylną kanapę to też musiałem poprawiać jedź dalej z obiciem...
Dedhi dzieki za rady jak znajde troche czasu wolnego to moze przerobie do sezonu ta tapicerke klapy.
Krycha Skracanie to podstawa gleby w naszych Audi <ok> o ile masz skrocone swoje ? 4cm ?
Co do auta to bagaznik zaczyna nabierac wyglądu , myśle tylko nad tym czy płyty obijac gabka i skóra czy tylko sama skóra :roll:
Krycha Skracanie to podstawa gleby w naszych Audi <ok> o ile masz skrocone swoje ? 4cm ?
Co do auta to bagaznik zaczyna nabierac wyglądu , myśle tylko nad tym czy płyty obijac gabka i skóra czy tylko sama skóra :roll: