[B4 AHU] Cabrio 99, wycieczka do Ingolstadt!
Świetna jest. naprawde widac ze to nietuzinkowy egzemplarz.
Co do alarmu to zrob tak:
-otworz okno
-zamknij auto tak zeby załaczył sie alarm
-przez otwarte okno wyciagnij rygielek i otworz drzwi
-napisz czy na taki akt wlamania zareagowało, jak nie zareaguje z drzwiami kierowcy to sprobuj od strony pasazera
Co do alarmu to zrob tak:
-otworz okno
-zamknij auto tak zeby załaczył sie alarm
-przez otwarte okno wyciagnij rygielek i otworz drzwi
-napisz czy na taki akt wlamania zareagowało, jak nie zareaguje z drzwiami kierowcy to sprobuj od strony pasazera
- WojtaS-line
- Forum Audi 80
Za szybko od zamkniecia auta drzwi otworzyles, nie zdarzyl sie uzbroic do konca.
Powtorz jeszcze raz ale po zamknieciu auta kluczykiem odczekaj chwile zanim otworzysz drzwi.
Alarm reaguje na otworzenie kazdego zamka oraz na ruch czymkolwiek w stacyjce tak ze bebenek sie poruszy, jak ci wybija szybe i nieotwierajac drzwi dmuchna cos ze srodka to niestety nie zareaguje.
Powtorz jeszcze raz ale po zamknieciu auta kluczykiem odczekaj chwile zanim otworzysz drzwi.
Alarm reaguje na otworzenie kazdego zamka oraz na ruch czymkolwiek w stacyjce tak ze bebenek sie poruszy, jak ci wybija szybe i nieotwierajac drzwi dmuchna cos ze srodka to niestety nie zareaguje.
WojtaS-line, to dokładnie ta antenka: http://www.conrad.pl/Antena-chowana-z-n ... &pi=319288
W conrad.pl jest dziś promocja na darmową dostawę, a oprócz tego przy zapisaniu się do newslettera dostajesz kupon 20zł, więc antenka wychodzi 190zł z wysyłką (również za pobraniem).
W conrad.pl jest dziś promocja na darmową dostawę, a oprócz tego przy zapisaniu się do newslettera dostajesz kupon 20zł, więc antenka wychodzi 190zł z wysyłką (również za pobraniem).
jak mi padla antena (wytarly sie zabki na tej plastikowej tasmie) to zalozylem od sedana - i dziala bez zarzutu. na alledrogo zaplacisz 30-50 i nie bedziesz musial sciemniac, "ze w poliftach to byly baciki jak na dachu w Polo" bo sa tacy, ktorzy tak twierdza... tak samo jak w 98 roku wkladaja zderzaki i halogeny z 92 (eh masakra).
wtryski mam AFN i komp Kostrza z podstawkami (ten, ktory jezdzil w jego A4 wczesniej).
Ja nie mam zastrzezen do obecnych osiagow.
AHU ma 16bitowy komp i lepiej sie na nim pracuje
wtryski mam AFN i komp Kostrza z podstawkami (ten, ktory jezdzil w jego A4 wczesniej).
Ja nie mam zastrzezen do obecnych osiagow.
AHU ma 16bitowy komp i lepiej sie na nim pracuje
Czy we wszystkich poliftach były elektryczne anteny?
U mnie jest, ale wysuwana manualnie. Wiązka do elektrycznej jest.
Szukałem używki, ale żadna nie była godna uwagi. Ani na allegro, ani na forum.
Zależy mi na bajerze i na dobrym odbiorze, bo teraz muszę mieć włączone dx, żeby coś znaleźć.
A hirschmann jest dobrą firmą, więc się skusiłem.
U mnie jest, ale wysuwana manualnie. Wiązka do elektrycznej jest.
Szukałem używki, ale żadna nie była godna uwagi. Ani na allegro, ani na forum.
Zależy mi na bajerze i na dobrym odbiorze, bo teraz muszę mieć włączone dx, żeby coś znaleźć.
A hirschmann jest dobrą firmą, więc się skusiłem.
- WojtaS-line
- Forum Audi 80
Balconik, a takie cos mi podejdzie do cabrio??
http://allegro.pl/automatyczna-antena-a ... 63592.html
http://allegro.pl/automatyczna-antena-a ... 63592.html
- robertas1.8
- Forum Audi 80
Doszła antena elektryczna, faaaajna.
W weekend rezanie.
EDIT:
Antena wyrezana. Łatwo nie było, zmieściło się na styk. Użyłem starej końcówki (gumki), bo hirshmann wymagał większego otworu w nadkolu, a nie chciałem piłować blachy.
Ogólnie antena jest duża i to cud, że się zmieściła. Zupełnie jakby stamtąd była!
Dokupiłem wtyczkę, przerobiłem końcówki przewodów anteny na wtyki konektorowe 6,3mm, gniazdo do kabla antenowego pasowało, nie potrzebne były żadne przejściówki.
Antena po wysunięciu ma metr wysokości, łapie lepiej niż poprzednia, ale to normalne. Zresztą nawet gdyby łapała gorzej to bym się nie przyznał i nie wymienił, bo bajer jest fajny.
Szkoda tylko, że nie chowa się po przełączeniu na CD.
W weekend rezanie.
EDIT:
Antena wyrezana. Łatwo nie było, zmieściło się na styk. Użyłem starej końcówki (gumki), bo hirshmann wymagał większego otworu w nadkolu, a nie chciałem piłować blachy.
Ogólnie antena jest duża i to cud, że się zmieściła. Zupełnie jakby stamtąd była!
Dokupiłem wtyczkę, przerobiłem końcówki przewodów anteny na wtyki konektorowe 6,3mm, gniazdo do kabla antenowego pasowało, nie potrzebne były żadne przejściówki.
Antena po wysunięciu ma metr wysokości, łapie lepiej niż poprzednia, ale to normalne. Zresztą nawet gdyby łapała gorzej to bym się nie przyznał i nie wymienił, bo bajer jest fajny.
Szkoda tylko, że nie chowa się po przełączeniu na CD.
Ostatnio zmieniony 10 sie 2012, 09:49 przez august, łącznie zmieniany 1 raz.
Właśnie dobrze że nie jest tam napisane Boshmann bo ta firma to badziewie, a kolega kupił jedną z najlepszych anten na rynku, Hirschmann robi ORYG. anteny np. dla Mercedesa od ponad 30latKolczat pisze:august, mam nadzieje ze tam pisze boshmann, albo cos w podobe firmowego, bo tez sie jaralem moja wysunela sie trzy razy i do dzis ani razu wiecej :mrgreen: