Świetna jest. naprawde widac ze to nietuzinkowy egzemplarz.
Co do alarmu to zrob tak:
-otworz okno
-zamknij auto tak zeby załaczył sie alarm
-przez otwarte okno wyciagnij rygielek i otworz drzwi
-napisz czy na taki akt wlamania zareagowało, jak nie zareaguje z drzwiami kierowcy to sprobuj od strony pasazera
Za szybko od zamkniecia auta drzwi otworzyles, nie zdarzyl sie uzbroic do konca.
Powtorz jeszcze raz ale po zamknieciu auta kluczykiem odczekaj chwile zanim otworzysz drzwi.
Alarm reaguje na otworzenie kazdego zamka oraz na ruch czymkolwiek w stacyjce tak ze bebenek sie poruszy, jak ci wybija szybe i nieotwierajac drzwi dmuchna cos ze srodka to niestety nie zareaguje.
jak mi padla antena (wytarly sie zabki na tej plastikowej tasmie) to zalozylem od sedana - i dziala bez zarzutu. na alledrogo zaplacisz 30-50 i nie bedziesz musial sciemniac, "ze w poliftach to byly baciki jak na dachu w Polo" bo sa tacy, ktorzy tak twierdza... tak samo jak w 98 roku wkladaja zderzaki i halogeny z 92 (eh masakra).
wtryski mam AFN i komp Kostrza z podstawkami (ten, ktory jezdzil w jego A4 wczesniej).
Czy we wszystkich poliftach były elektryczne anteny?
U mnie jest, ale wysuwana manualnie. Wiązka do elektrycznej jest.
Szukałem używki, ale żadna nie była godna uwagi. Ani na allegro, ani na forum.
Zależy mi na bajerze i na dobrym odbiorze, bo teraz muszę mieć włączone dx, żeby coś znaleźć.
A hirschmann jest dobrą firmą, więc się skusiłem.
august, mam nadzieje ze tam pisze boshmann, albo cos w podobe firmowego, bo tez sie jaralem moja wysunela sie trzy razy i do dzis ani razu wiecej :mrgreen:
Kolczat pisze:august, mam nadzieje ze tam pisze boshmann, albo cos w podobe firmowego, bo tez sie jaralem moja wysunela sie trzy razy i do dzis ani razu wiecej :mrgreen:
Właśnie dobrze że nie jest tam napisane Boshmann bo ta firma to badziewie, a kolega kupił jedną z najlepszych anten na rynku, Hirschmann robi ORYG. anteny np. dla Mercedesa od ponad 30lat