[Audi Cabrio] Cabrio by- stawsz - new setup :)
- Monster_C4
- Forum Audi 80
jak umiesz się obsługiwać photoshopem to bardzo chętnie skorzystam z usługi zmiany lub dostosowania kolorów felgMonster_C4 pisze:Czadowa torba!
No tak - najważniejszą rzecz trzeba było wyjaśnić <ok>stawsz pisze:PS. Nie zwolnili mnie :mrgreen: <lol>
Można by rotory prysnąć w biel perłę / beż / coś pod kolor tapicerki. W sumie photoshop do roboty i jest duże pole manewru.
Dziś auto wyjechało po raz pierwszy od 5 miesięcy na pierwsze prawie wiosenne mycie.
Jeszcze coś piszczy jeszcze coś delikatnie obciera ale ogólnie jest bardzo fajnie a drobne rzeczy się ogarnie. Ważne że zawieszenie fajnie i sprężyście pracuje i nic nie dobija oraz nie ma efekty ping-ponga.
Koło wg mnie fajnie siadło i pasuje bardzo dobrze , a na żywo jest 100% lepiej.
Oceniajcie , krytykujecie <ok>
- Monster_C4
- Forum Audi 80
Niestety z bajerowania graficznego zdjęć jestem słabystawsz pisze:jak umiesz się obsługiwać photoshopem to bardzo chętnie skorzystam z usługi zmiany lub dostosowania kolorów felg
Kurcze, przepiękny cab. To ja chyba zgaszę światło, skończę przymiarki nim na dobre zacznę, bo nigdy nie dogonię najlepszych... Strach się bać jak będzie wyglądać po jakiejś sesji zdjęciowej.
Dzięx chłopaki , nie ukrywam że z tej perspektywy na auto dziś patrzę pierwszy raz i w sumie muszę przyznać że mimo że to tylko Artec to wyszło nieźle .
Teraz czekam na słońce i dopieszczę wnętrze, a dokładniej pomaluje fotele i tylną kanapę , którą zakupiłem od Teeree oraz zrobię nowy wydech i to bedzie tyle na ten sezon
Teraz czekam na słońce i dopieszczę wnętrze, a dokładniej pomaluje fotele i tylną kanapę , którą zakupiłem od Teeree oraz zrobię nowy wydech i to bedzie tyle na ten sezon
o ja wygląda rewelacyjnie, ja bym ich nie lakierował, ewentualnie wnętrza felg w kolorze auta można zapodać, no 18 cali pięknie wypełnia nadkole Bardzooo mi sie podoba , ja bym przykleił logo audi na klapę wszędzie jest dużo błyszczących elementów od ramy okna przez listy i logo na grillu a tył jakiś biedny taki oprócz końcówek znaczek by tam się pięknie komponował.
Było extra, tego mi brakowało, zaskoczony byłem charakterystyką pracy zawieszenia, myślałem że bedzie beton a tak nie jest .DEDHI pisze:cabriolet nabrał odpowiedniego szlifu... robi wrażenie. Warto było robić konwersję na 18 cali bo koła robią robotę <ok>
Jak pierwsza przejażdżka po długim okresie leżakowania?? :mrgreen:
Już nie mogę się doczekać aż będę mógł na dłużej pojeździć
Z tym wypełnieniem to nie taka prosta sprawa , samo koło nie wystarczy tu muszę podziękować Atlasowi za pomoc i radę.Boberro pisze:o ja wygląda rewelacyjnie, ja bym ich nie lakierował, ewentualnie wnętrza felg w kolorze auta można zapodać, no 18 cali pięknie wypełnia nadkole Bardzooo mi sie podoba , ja bym przykleił logo audi na klapę wszędzie jest dużo błyszczących elementów od ramy okna przez listy i logo na grillu a tył jakiś biedny taki oprócz końcówek znaczek by tam się pięknie komponował.
Znaczka nie będzie - podoba mi sie taka czysta "dupcia"