Coupe 8B
Zostanie tak jak jest, do czasu aż nie wymyślę na nie sposobu. Robiłem przymiarkę czarnych, ale jakoś mi to nie leży, może jakaś reza u lakiernika, by zrobić na nich przejście od czarnego koloru jak od boczków po grafit (czy jak ten kolor sie nazywa) w którym jest podsufitka i fotele. Tymczasem mi to nie przeszkadza, wręcz w całym czarnym samochodzie fajnie się odcina kolor
19.09.2010
Ponieważ przez wakacje niewiele się działo tak właściwie, a jak już się działo to sama nuda w postaci
-wymiana wieeelu uszczelek na nowe
-nowe kratki w zderzak (koszt niewielki, bo 220zł+100zł, a wyglądają cudnie!)
-elektryczne szyby
-kierownica s-line (jeszcze tylko poduszka i montuję)
-trochę gratów, by na wiosnę zamontować klimę...
Ale pokażę to co będzie w sezonie 2011, co tygrysy lubią najbardziej
Przymiarka do auta bez gleby - wszytko na wiosnę
http://img824.imageshack.us/i/przodx.jpg/
http://img841.imageshack.us/f/tylo.jpg/
Jak na +/- 9 miesięcy grzebania w samochodzie, myślę że jest OK
Ponieważ przez wakacje niewiele się działo tak właściwie, a jak już się działo to sama nuda w postaci
-wymiana wieeelu uszczelek na nowe
-nowe kratki w zderzak (koszt niewielki, bo 220zł+100zł, a wyglądają cudnie!)
-elektryczne szyby
-kierownica s-line (jeszcze tylko poduszka i montuję)
-trochę gratów, by na wiosnę zamontować klimę...
Ale pokażę to co będzie w sezonie 2011, co tygrysy lubią najbardziej
Przymiarka do auta bez gleby - wszytko na wiosnę
http://img824.imageshack.us/i/przodx.jpg/
http://img841.imageshack.us/f/tylo.jpg/
Jak na +/- 9 miesięcy grzebania w samochodzie, myślę że jest OK
Się rozpisywał nie będę drugi raz, na pierwszej pozmieniałem co i jak.
Ostatnio wypadła cała zawiecha, wszystko zostało zmienione na nowe.
Na dzień dzisiejszy wygląda to tak:
Uploaded with ImageShack.us
Ostatnio wypadła cała zawiecha, wszystko zostało zmienione na nowe.
Na dzień dzisiejszy wygląda to tak:
Kupię kratki boczne oraz halogeny!!!
Jak mi ktoś ich nie sprzeda to zamiast kratek wsadzę jakąś kratkę tuningową i będziecie mieli mnie na sumieniu!
Właśnie patrzę za plastrami miodu zamiast tych ori listewek, w rs4 b5 takie są i bardzo mi się podoba. Teraz jeszcze pytanie jakiej wielkości są te w rs4 i czy da się je wrezać w cfl. Jak za duze to wiadomo, że się dotnie, ale jak za małe... no nic, jak znajdę to pokombinuje
Tak czy siak zanim, kratek nie będzie to zakupię jakąś siatkę tuningową w kształcie kamei i założę, bo z dziurami to wygląda jakbym miał dzwona i na kolanie auto naprawił ;]
A jeśli chodzi o wtyczki to już piszę.
Jak wiadomo kierunki z Prosiaka nie podchodzą nam dobrze do Audiczek ponieważ po podłączeniu kostki migacza ta opiera się o blachę błotnika i nie pozwala by usadowić kierunek na swoim miejscu. ja to załatwiłem swoim patentem.
kupujemy wsuwki i nasuwki, takie jak stosuje się w elektryce do łączenia kabli, bądź też tak jak to wygląda w łączeniu głośników z kablami. Do tego kabel i robimy przedłużacz pomiędzy ori wiązką elektryczną kierunków a samymi kierunkami.
Sam by miało to ręce i nogi usadowiłem te kable na końcach ze złączkami w kostkach, takich jakie służą do łączenia kabli przy pomocy śrubek. potem zalałem klejem na gorąco i uzyskałem wtyczki własnej roboty.
Podłączamy to pod wiązkę i pod fasadę żarówki w kierunku i montujemy kierunkowskaz w zderzak bez problemu, że coś się nie mieści. Wchodzi, z delikatnym oporem, ale nic nie wygina samego kierunkowskazu ani nic.
A teraz idę uciąć zwoja z tyłu, bo ta podniesiona dupa mi spać nie daje ;/
Tak czy siak zanim, kratek nie będzie to zakupię jakąś siatkę tuningową w kształcie kamei i założę, bo z dziurami to wygląda jakbym miał dzwona i na kolanie auto naprawił ;]
A jeśli chodzi o wtyczki to już piszę.
Jak wiadomo kierunki z Prosiaka nie podchodzą nam dobrze do Audiczek ponieważ po podłączeniu kostki migacza ta opiera się o blachę błotnika i nie pozwala by usadowić kierunek na swoim miejscu. ja to załatwiłem swoim patentem.
kupujemy wsuwki i nasuwki, takie jak stosuje się w elektryce do łączenia kabli, bądź też tak jak to wygląda w łączeniu głośników z kablami. Do tego kabel i robimy przedłużacz pomiędzy ori wiązką elektryczną kierunków a samymi kierunkami.
Sam by miało to ręce i nogi usadowiłem te kable na końcach ze złączkami w kostkach, takich jakie służą do łączenia kabli przy pomocy śrubek. potem zalałem klejem na gorąco i uzyskałem wtyczki własnej roboty.
Podłączamy to pod wiązkę i pod fasadę żarówki w kierunku i montujemy kierunkowskaz w zderzak bez problemu, że coś się nie mieści. Wchodzi, z delikatnym oporem, ale nic nie wygina samego kierunkowskazu ani nic.
A teraz idę uciąć zwoja z tyłu, bo ta podniesiona dupa mi spać nie daje ;/
Tak sobie za nie liczą czy tak niedostępne?
Będę siedział w tygodniu i szukał czegoś co mi podejdzie. Bardziej mi chodzi o wygląd niż o oryginalność,a fajną kratkę chyba dają do merca c klasy?!
allegro
To fajnie wygląda, ciekawe tylko czy to ori czy rzeźba?!
Będę siedział w tygodniu i szukał czegoś co mi podejdzie. Bardziej mi chodzi o wygląd niż o oryginalność,a fajną kratkę chyba dają do merca c klasy?!
allegro
To fajnie wygląda, ciekawe tylko czy to ori czy rzeźba?!