Deskorolka
Moje cabrio na tamtych fotach było o równe 20mm niżej z tyłu niż kolczata. Mierzyłem po błotnikach. Dodatkowo mamy inne zderzaki i mój sprawia wrażenie niższego.misiek_30 pisze:Furki miodzio ale jak jest okazja porównać , to musze stwierdzić że z tyłu lampy US wizualnie robią auto wyższe (takie wrażenie)
A lampy US dodają szerokości
- Ilikebiscuit
- Forum Audi 80
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
Żeton, od czlowieka ktory jezdzi tak zacna furka to naprawde mocne slowa, wielkie dzieki ;]
Ilikebiscuit, dwa lata jezdzilem caly czas, do pracy we czworke, polecam serdecznie, stety badz nie auto doszedlo do takiego poziomu ze ma byc od najblizszej zimy lansowozem na cieple sloneczne dni, jak wyjdzie w praniu sie okaze ;]
Harry71, otoz to, beda robic auta pod zloty to sie dowiedza ;p
Ilikebiscuit, dwa lata jezdzilem caly czas, do pracy we czworke, polecam serdecznie, stety badz nie auto doszedlo do takiego poziomu ze ma byc od najblizszej zimy lansowozem na cieple sloneczne dni, jak wyjdzie w praniu sie okaze ;]
Harry71, otoz to, beda robic auta pod zloty to sie dowiedza ;p
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
sam dobrze wiesz ze jak na przyszly sezon cos sie nie zmieni to zaczne sie cofac w rozwojuNiki20 pisze:Cab wygląda rewelacyjnie i nie trzeba w nim już nic więcej poprawiać
ja tez dziekuje za spotkanie i wielki respect ze wpadles taki kawal i w ten sam dzien dotarles do domu, ja bym zostal na Twoim miejscu, tak jak rok temu na Ulezu <:P> z reszta co to jest dla naszych zetorkow jakies tam marne 1000km do pokonania? :mrgreen:
- wampir1988
- Audi 80 Klub
he he czasami lubię sobie tak popatrzeć w lusterku nawet puścić taką ładną furkę przed siebie a później ogień i zostaje tylko chmurka dymu i wspomnienieNiki20 pisze:Kolczat, jak zobaczyłem deskorolkę w lusterku to oczy miałem jak 5zł :shock: Uwielbiam patrzeć w lusterka jak takie fury skradają się z tyłu
Cab wygląda rewelacyjnie i nie trzeba w nim już nic więcej poprawiać :!:
Dzięki za spotkanko