Ostatnio tą klisze widziałem na Dolnym Śląsku :mrgreen:kris0181 pisze:Namiot tak dobrze się prezentuje tylko dlatego że foty są z mojej kliszy <:P> :mrgreen:
Deskorolka
- wampir1988
- Audi 80 Klub
cffffaniaczek ;]duran pisze:ATLAS napisał/a:
Kolczat, ale zdewastowałeś kolor mojego audi wygląda jak wyblakła pistacja, fuuu.
a wszystko tylko po to zeby jego Audi byla piekna
Bez nadmiernej ingerencji w fotki, auta wyglądały tak:
Ociepliłem tylko barwy i nieco dodałem dynamicznego kontrastu. Fury same w sobie piękne, więc po co tu kombinować z Photoshopem??
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
stary w fotoszopie to ja potrafilem tylko wkleic zdjecie w to glowne okno, taki ze mnie moder zdjec ;p
to co porobilem z fotami bylo robione w picassie i tez nie takie wielkie zmiany, troche wiecej swiatla troche cienia, nie wiedzialem ze Ci sie nie spodoba moj lakier natomiast sie uwidocznil na fioletowy czyli taki jak ma byc, a nie zawsze taki wychodzi na zdjeciach
to co porobilem z fotami bylo robione w picassie i tez nie takie wielkie zmiany, troche wiecej swiatla troche cienia, nie wiedzialem ze Ci sie nie spodoba moj lakier natomiast sie uwidocznil na fioletowy czyli taki jak ma byc, a nie zawsze taki wychodzi na zdjeciach
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
To foto kozak. Już sobie ustawiłem na tapecie w robocie (szkoda że tak lipna rozdziałka to mam taki obrazek na 1/4 mojego 26" monitora). Mimo to i tak mi się rzuciły w oczy okropnie wyglądające plamy oleju na kostce brukowej w okolicy silnika.Kolczat pisze:w koncu wpadly zdjecia z sesji z ogolnopolskiego :mrgreen:
Obrazek
Pewnie krisa "szary gruz" tam stał przed Tobą (bo spajkowego "białego gruza" przecie nie było na zlocie) i coś mu popuściło pewnie
<rotfl2>
Wyretuszuj te plamy w fotoszopie bo teraz to wygląda "furka ładnie cacy cacy a sra pod siebie olejem".
<rotfl2> <rotfl2> <rotfl2> <rotfl2> <rotfl2> :mrgreen:
Jeszcze ktoś pomyśli że to Twój tak popuszcza. <rotfl2> <rotfl2>
Niech ludzie wiedzą, co się kryje pod maską :PPeSPe pisze:Wyretuszuj te plamy w fotoszopie bo teraz to wygląda "furka ładnie cacy cacy a sra pod siebie olejem".
<rotfl2> <rotfl2> <rotfl2> <rotfl2> <rotfl2> :mrgreen:
Dobra fota, a wyższa rozdzielczość to kwestia poproszenia Kolczata aparat pstrykał w wyższej.