Twardego dachu? :lol:dydo85 pisze:Łukaszku brakuje Ci jednej rzeczy moim zdaniem
Deskorolka
jasne, że się czepiam :mrgreen: ciągnikowa nie jest taka straszna, ale nie powiecie, że lepiej wygląda od ori US'a <urodziny> mało estetyczne... to może mówisz o takiej jak ma pandamix ? (przepraszam Damian, ale ona się mnie nie podoba :-| )kacper85 pisze:MarcinC, czepiasz się. Mam też tą legalną i w sumie aż taka zła nie jest, a przynajmniej spokój z psami jest. Te w wymiarach US jakieś takie nie estetyczne są. Kwestia gustu.
taka jak ma np. dydo85 czy Kresek w swoim Passacie, wygląda super :roll:
w razie czegoś to wozimy ciągnikową w bagażniku i tyle <mikolaj>
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
a malo kto o tym wiegrinch pisze:Trafisz na upierdliwca i masz sprawę w sądzie za podrobienie tablicy
spoko, tu macie pozwolenstwo na "poza tematem" ;]grinch pisze:PS: Kolczat sorki że nie na temat
tak fakt, przy pominaj mi o tym czesciej, to w koncu sie wezme i kupie bo mi tez to przeszkadzadydo85 pisze:Łukasz brakuje Ci tylko blendy
ani mysle ;p hehe to kwestia gustu, a za moim zdaniem przemawia jeszcze fakt prawny o ktorym wspomnial grinch,jaco124 pisze:Kolczat nie przejmuj sie
MarcinC pisze:jedyne co wygląda strasznie to ta ciągnikowa tablica :-> zamów proszę taką ludzką i będzie malyyyna :mrgreen:
Caly pic polega na tym ze to wlasnie ciągnikowa najlepiej by wyglądała na aucie, lepiej nawet od podrabianych USówMarcinC pisze:jasne, że się czepiam :mrgreen: ciągnikowa nie jest taka straszna, ale nie powiecie, że lepiej wygląda od ori US'a <urodziny> mało estetyczne... to może mówisz o takiej jak ma pandamix ? (przepraszam Damian, ale ona się mnie nie podoba :-| )kacper85 pisze:MarcinC, czepiasz się. Mam też tą legalną i w sumie aż taka zła nie jest, a przynajmniej spokój z psami jest. Te w wymiarach US jakieś takie nie estetyczne są. Kwestia gustu.
[url=http://img825.imageshack.us/img825/135/pandamix.th.jpg]Obrazek[/URL]
taka jak ma np. dydo85 czy Kresek w swoim Passacie, wygląda super :roll:
[url=http://img844.imageshack.us/img844/5421/dydo85.th.jpg]Obrazek[/URL] [url=http://img830.imageshack.us/img830/5311/kresek.th.jpg]Obrazek[/URL]
w razie czegoś to wozimy ciągnikową w bagażniku i tyle <mikolaj>
Bo ciągnikowa drogi Marcinku wygląda i ma takie wymiary
Więc wypraszam sobie obrażać mi tu ciągnikowe tablice <palma> :mrgreen:
po prostu się tak przyjęło, że ciągnikowa i tyle :mrgreen:
czas najwyższy rejestrować Audi 80/90 jako traktor :lol: :lol: :lol:
P.S. przecież to też jest kwadraciak i wygląda naprawdę słabo... jak już się ma lampki US/Japan to myślę, że i warto zainwestować w "nielegalną" tablicę <urodziny> od razu Was wszystkich zamykają za tą tablicę <rotfl> przesadzacie troszkę :oops: znam kilka osób które jeżdżą na tych "podrobionych" blachach i jakoś nie mają problemów...
czas najwyższy rejestrować Audi 80/90 jako traktor :lol: :lol: :lol:
P.S. przecież to też jest kwadraciak i wygląda naprawdę słabo... jak już się ma lampki US/Japan to myślę, że i warto zainwestować w "nielegalną" tablicę <urodziny> od razu Was wszystkich zamykają za tą tablicę <rotfl> przesadzacie troszkę :oops: znam kilka osób które jeżdżą na tych "podrobionych" blachach i jakoś nie mają problemów...