maniekmac, żeby nie było, że szukam przysłowieowej dziury w du.. Po prostu tak zobaczyłem i napisałem.
Cinekp82, a myślisz, że carbon do Cabrio pasuje? Do Coupe pasuje, a do cabrio moim zdaniem lepiej wkładać drewno. Wygląda wówczas bardziej luksusowo
nie dyskutuję oczywiście o finansach, bo wiadomo, że carbon będzie o wiele droższy, chodzi mi o sam wygląda dla obserwatora.
Jak dla mnie autko bomba bardzo mi sie autko podoba..co do carbonu co kolega wyżej zaproponował to niby fajny pomysł ale jak dla mnie lepiej zostac przy takich jakie są.
slugs nie mam Ci za złe, no co Ty, przecież po to tu piszemy żeby usłyszeć wszelkie komentarze i z nich korzystać na + oczywiście.
cinekp82 no dla mnie w sumie jak będzie już komplet drewienek to wystarczy a carbon fajna rzecz ale jakoś bardziej sportem mi zalatuje, a tu jest trochę kontrastu do tej czerni dzięki drewnu no i odrobina luksusu
Pięknie się prezentuje Twoje autko !!!
Wszystko ze smakiem zrobione <ok>
Tylko małe ale do lusterek
Rezanko lewego lusterka do poprawki (podbite i skręcone do góry)
Miałem ten sam problem u siebie jak przeszedłem na stopki PORSCHE
(Moim zdaniem oryginalne stopki RS2 są paskudne w stosunku do stopek PORSCHE) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 9fd47.html
cinekp82 faktycznie lustra muszę jeszcze dopracować ale teraz jest jak jest i nie zbliżam się do nich bo podczas procesu adaptacji - chwila nieuwagi i lustro od kierowcy mi pękło <mur> więc muszę trochę ochłonąć