[CABRIO 2.3 NG] front grill RS6 na aucie
Znam bólmaniekmac pisze:cinekp82 faktycznie lustra muszę jeszcze dopracować ale teraz jest jak jest i nie zbliżam się do nich bo podczas procesu adaptacji - chwila nieuwagi i lustro od kierowcy mi pękło <mur> więc muszę trochę ochłonąć
Ja również mam rozbity lewy wkład <placze>
Pan z Volvo omijał kałużę pacnęliśmy się lusterkami i nic się nie stało.
A po 2km poszedł pająk <mur>
- maniekmac
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.3 NG
lustra to kupiłem już dawno bo od zawsze na nie chorowałem a teraz doczekały się montażu. Jak szukałem luster to dzwoniłem też do handlarzy częściami Porsche i miał gostek ale 3 szt strona prawa to chciał ok 500 zł sztuka. Czasem coś się pojawia na aledrogo.pl a ten gostek z tego cabrio to on lustra może sprzedać ale jak sprzeda auto itp. i cena 1400 już ostatecznie tak mi mówił jak w tamtym roku z nim telefonicznie gadałem .
- Kelis.Zx145
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Lusterka rs2, soczewki, navi - same rarytasy <ok> jak dla mnie to juz nie masz w co doposazyc niuni, bo wszystko co najlepsze juz jest <ok> A ten kubeł to z jakiejs rs-ki? Ladnie wyglada, a trzyma w zakretach pewnie jeszcze lepiej <ok> Jedynie wg. mnie lepiej byloby bez tego drewna w srodku, a na grillu moglyby zagoscic 4 kolka w macie. Reszta - pozazdroscic 8-)
- maniekmac
- Forum Audi 80
quick dokładnie z tą sprawiedliwością to sam nie raz widziałem że u innych akceptują a u innych negują (może to wina fotek ? ) ale ja tam nie patrzę na to co inni by zmienili, tylko raczej robie jak mi się to widzi, a oczywiście krytyka ludzi jak i pochwały innych (ale najlepiej takich co coś zrobili w swoim aucie własnymi siłami) też przyjmuję do wiadomości i biorę pod uwagę.
Co do fotela to jak teraz patrzę, to raczej muszę znaleźć drugi bo kiszka, a na razie zmienie zagłówek na pełny w tym fotelu pasażera.
Co do fotela to jak teraz patrzę, to raczej muszę znaleźć drugi bo kiszka, a na razie zmienie zagłówek na pełny w tym fotelu pasażera.
- maniekmac
- Forum Audi 80
Cinekp82 ja znalazłem szkło na allegro niby oryginalne asferyczne no i grzane za 62 zł z wysyłką więc jak dojdzie to zobaczymy jak pasi więc jak chcesz to dam Ci link do goscia.cinekp82 pisze:Znam bólmaniekmac pisze:cinekp82 faktycznie lustra muszę jeszcze dopracować ale teraz jest jak jest i nie zbliżam się do nich bo podczas procesu adaptacji - chwila nieuwagi i lustro od kierowcy mi pękło <mur> więc muszę trochę ochłonąć
Ja również mam rozbity lewy wkład <placze>
Pan z Volvo omijał kałużę pacnęliśmy się lusterkami i nic się nie stało.
A po 2km poszedł pająk <mur>