[CABRIO 2.3 NG] front grill RS6 na aucie
- maniekmac
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.3 NG
ATLAS wiem że pisałeś że u Ciebie bez problemu, ale krucho z czasem no i kawałek drogi, a jak coś miało by pójść nie tak to sam wiesz, a irytacja moja i tak już jest wielka i zaczynam się zastanawiać czy sam tym się nie zająć jako hobby :lol: - kurcze chyba podeślę Ci paczkę i już, tylko teraz jeszcze wybór opon bo jak znowu nie wyjdzie to już wulkanizację mogę jak najbardziej zakładać.
Kolczat a Ty chyba miałeś u siebie takie opony na 10 -tkach 225/35, a może masz fotkę jak to leżało?
Kolczat a Ty chyba miałeś u siebie takie opony na 10 -tkach 225/35, a może masz fotkę jak to leżało?
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
a jakze by inaczej moglo byc ;pmaniekmac pisze:Kolczat a Ty chyba miałeś u siebie takie opony na 10 -tkach 225/35, a może masz fotkę jak to leżało?
prosze bardzo:
na posadzce w garazu:
na aucie bez gleby:
na aucie z gleba -50:
...z mojej strony przy 215/40 jest wiekszy fun :mrgreen: ale jak masz hajs na 225/35 to kupuj, powinno wejsc latwiej z mojego punktu widzenia
- maniekmac
- Forum Audi 80
Niki20 już siwy normalnie jestem i spać nie mogę, bo już bym zakładał a tu kicha. Co do dekielków to zakupie je jak już opony będą na felgach, a na razie trzymam kase na opony :evil:
Kolczat dzięki za fotkę i chyba zapodam 225/35, nic mi nie pozostaje tylko polubić takie walce. Fakt że z przelicznika wychodzi że będą niższe od 215 ale co tam i tak będzie nisko więc kilka mm nie robi różnicy
Kolczat dzięki za fotkę i chyba zapodam 225/35, nic mi nie pozostaje tylko polubić takie walce. Fakt że z przelicznika wychodzi że będą niższe od 215 ale co tam i tak będzie nisko więc kilka mm nie robi różnicy
Skoro masz gwint, to opuścisz auto niżej i będzie malinamaniekmac pisze:chyba zapodam 225/35, nic mi nie pozostaje tylko polubić takie walce. Fakt że z przelicznika wychodzi że będą niższe od 215 ale co tam i tak będzie nisko więc kilka mm nie robi różnicy
Nie mogę się doczekać konkretnych fotek, gdy już wszystko będzie na miejscu
- maniekmac
- Forum Audi 80
Harry71 no niestety w tej chwili mam tylko przód i bez regulacji twardości, a tył na tą chwilę będzie regulowany przez ciachu ciachu sprężyny.
ATLAS tak jak piszesz jak koła będą na miejscu to będę dopasowywał prześwit (foto poglądowe mogę zejść w dół jeszcze ok 4 cm)
Kolczat ja zastosowałem te stalowe pokryte ocynkiem, a oryginalne leżą, bo te aluminium się utlenia i się zapieka na tym gwincie i jak chcesz odkręcać to je strasznie można sponiewierać. Mam nadzieję że z tymi w ocynku będzie łatwiej.
ATLAS tak jak piszesz jak koła będą na miejscu to będę dopasowywał prześwit (foto poglądowe mogę zejść w dół jeszcze ok 4 cm)
Kolczat ja zastosowałem te stalowe pokryte ocynkiem, a oryginalne leżą, bo te aluminium się utlenia i się zapieka na tym gwincie i jak chcesz odkręcać to je strasznie można sponiewierać. Mam nadzieję że z tymi w ocynku będzie łatwiej.