[CABRIO 2.3 NG] front grill RS6 na aucie
Coś takiego wymyślił?? nie żeby mnie interesowało wykorzystanie patentu bo u mnie jest i będzie bieda -40 <ok> podkładki ścięte pod dolne śruby czopu??Kolczat pisze:haaa w niedziele doszedlem ze da sie zrobic negatyw na sworzniu, mimo ze znawcy mowili ze sie nie da <:P> wiec czekam az auto przyjedzie od lakienrika i sie zobaczy ;p
- maniekmac
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.3 NG
co do dystansów to może to wina światła padającego od góry że koło schowane, ale sesja za jakiś czas na pewno będzie za dnia więc efekty będzie widać, no i dodatkowo negatyw też wpływa na to że koło górą nie wystaje z błotnika.
Ogólnie z całą zabawą regulacji zarówno przodu jak i tyłu czekam do momentu założenia tylnych kółek i wtedy wszystko się spasuje. W tej chwili oczekuję na opony 225/35 i mam nadzieję że na koniec tygodnia koła będą gotowe.
Ogólnie z całą zabawą regulacji zarówno przodu jak i tyłu czekam do momentu założenia tylnych kółek i wtedy wszystko się spasuje. W tej chwili oczekuję na opony 225/35 i mam nadzieję że na koniec tygodnia koła będą gotowe.
- maniekmac
- Forum Audi 80
Ori bixenon działa tak że palnik świeci cały czas a jak włączasz długie to specjalny elektromagnes unosi taką klapkę, która zasłania połowę odbłyśnika dając światłocień widoczny np. jak podjedziesz do ściany. Na długich cała soczewka przenosi światło z palnika na drogę powodując wypalanie trawy na poboczu :lol:
Koru zobacz pod tym adresem są gdzieś moje fotki jak robiłem lampy, jak świecą itd
http://maniekmac.fotosik.pl/zdjecia/7
Koru zobacz pod tym adresem są gdzieś moje fotki jak robiłem lampy, jak świecą itd
http://maniekmac.fotosik.pl/zdjecia/7
- michal1993
- Forum Audi 80
- maniekmac
- Forum Audi 80
michal1993 dzięki za miłe słowo ale do cudu to jeszcze parę godzin pracy brakuje, swoją drogą jak ja lubię to krwistą czerwień :lol:
Jako że wiosna w pełni to powoli wracam do letnich gratów,
najgorsze tylko to że jeszcze tylne fele nie obute w opony :evil:
a i z tyłu zapodałem tłumik Remusa (Ulterek będzie na sprzedaż - to tak przy okazji jak by ktoś był zainteresowany)
wszystkich pozdrawiam i Wesołych Świąt życzę <ok>
Jako że wiosna w pełni to powoli wracam do letnich gratów,
najgorsze tylko to że jeszcze tylne fele nie obute w opony :evil:
a i z tyłu zapodałem tłumik Remusa (Ulterek będzie na sprzedaż - to tak przy okazji jak by ktoś był zainteresowany)
wszystkich pozdrawiam i Wesołych Świąt życzę <ok>
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
wybacz, ale nie kapcze... cfl i siatka, grill zwykly i znaczek esy ktory do niczego tu nie pasuje... masz gwinta a ustwiony jest na poziom -60... przyciemniles soczki, a oswietlneie zderzaka seria... sory troche krytyki tez musi byc :mrgreen:
nic do niczego nie pasuje, robisz cos z tym czy jak bedzie?
nic do niczego nie pasuje, robisz cos z tym czy jak bedzie?