Moje Audi Coupe quattro 20v - sprzedam trochę fantów ;)
Łłłoooo :-o ale piękna QPtka :!:
Super wyglądają na autku w tym kolorze te lampki z przodu, treserki z tyłu no i te fele... :roll:
One są wypolerowane czy chromowane...? Ja mam identyczny wzór i właśnie nie wiem czy też zrobic na takie jak Twoje... Będzie to pasowac do czarnego lakieru....?
[ Dodano: 2008-09-18, 12:57 ]
Super wyglądają na autku w tym kolorze te lampki z przodu, treserki z tyłu no i te fele... :roll:
One są wypolerowane czy chromowane...? Ja mam identyczne i właśnie nie wiem czy też zrobic na takie jak Twoje... Będzie to pasowac do czarnego lakieru....?
One są wypolerowane czy chromowane...? Ja mam identyczny wzór i właśnie nie wiem czy też zrobic na takie jak Twoje... Będzie to pasowac do czarnego lakieru....?
[ Dodano: 2008-09-18, 12:57 ]
One są wypolerowane czy chromowane...? Ja mam identyczne i właśnie nie wiem czy też zrobic na takie jak Twoje... Będzie to pasowac do czarnego lakieru....?
- przemko1982
- Audi 80 Klub
- kamilus107
- Forum Audi 80
no pięknie..szał cκθja 8-) -wzór do naśladowania, jak dla mnie coupe nr.1 ..czysto po niemiecku bez dupereli..gleba felga i tak ma być to się liczy :lol:
Bez wulgaryzmów.
Frano
Bez wulgaryzmów.
Frano
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2008, 19:34 przez Grzes47, łącznie zmieniany 1 raz.