Moje zielone Coupe
masz racje,co jakis czas do wymiany zostaja chocby wlasnie gumowe listwy...w takim razie nie jestem skazany na nudę, rutyne, i bambosze na szkitach :mrgreen: najgorszą dla mnie bolaczką jest ciezki do skompletowania gwint i coraz bardziej zastanawiam sie nad gwintem z golfa 3 na tyl chociaz na probe..
gwint jest w trakcie montażu, a między czasie dzięki forumowemu koledze Metalowi, którego pozdrawiam zostało zakupione koło na sezon 2013 <ok> ARTEC L 8J 17`.
Plan co do nich: lekkie prostowanie, odświeżenie polerki rantów jak i rotor w polerce, Po namyśle jakie opony wybrać doszedłem do wniosku na 8J 205/40 będzie wyglądać schludnie.
Plan co do nich: lekkie prostowanie, odświeżenie polerki rantów jak i rotor w polerce, Po namyśle jakie opony wybrać doszedłem do wniosku na 8J 205/40 będzie wyglądać schludnie.
Przyjechały elegancko zapakowane, będą służyć na pewno!! ...zapomniałem napisać, że to Twój pokój bo w moim takiej czystości rzadko uświadczyćMetal pisze:P.S 5 zł za prawa autorskie do pokazywania mojego pokoju
mam nadzieję, że tak będzie <ok>Niki20 pisze:Powinno być ciekawie
Dzięki Julek, próbuję Cie gonićjulekF1 pisze:zajebiste koło
Dzisiaj z nudów rozkręciłem jedną felgę, śrubki ładnie się kręcą. Papierki ścierne kupione i między czasie heja z nimi :mrgreen:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt: