bo źle to zrobiliście tzn napewno kładliście ją na wodę, źle odprowadziliście ją i co wyparowało to wyparowało, a reszta zrobiła swoje i stąd pęcherzyki .. taka robota to nie na szybkiego .. trzeba lampe wyjąc zabrac do ciepełka i porządnie się za to zabrać, a jezeli się tego nie zrobi to ... efekty widzisz. Szkoda kasy na folie i straconego czasu na robotę. O to mi ogólnie chodziło, albo robic raz a dobrze i zeby mialo rece i nogi, albo szkoda sie w ogóle zabierać.TYGRYSQ pisze:duo, masz racje z tym co piszesz odebralem to na poczatku jakbys po mnie pojechał.... a z ta folia namęczylismy sie troche z kolegą klubowym i jak pisałem przy swietle halogenu i przy nie ciekawej temp. Folia jest jakas trefna bo takich zmarszczek nie było... pojawiły sie dzien po.. :cry:
[Audi Coupe B3 2.3E NG] nowe audio!
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Coś za duzo tych Qupet się tu narobiło <osohozi> Tygrys kupuj R8 Ewelina na pewno będzie zadowolona i będziecie się wyróżniać xD z tłumu <ok>maniek75 pisze:No ja myślę :mrgreen: Na wiosnę będziemy robic bibki na parkingu pod
Kauflandem <ok>
A tak przy okazji to znalazł się jeszcze jeden z Qpetką z Oławy. Kojarzysz auto?
Haha Maniek ja moge wziąć grilla xD