[Coupe Typ89] nowy wydech strona 4 link na końcu posta
Ryfter pisze:Zdjęcia robione niestety słoikiem, do tego w nocy :c
Jutro zrobię z rana, może mój słoik zrobi ciut lepsze w świetle dziennymTighe pisze:Wrzuć foto za dnia bo z tego to widać tylko, że jest okrągła :mrgreen:
Jeszcze dorzucę odkopane zdjęcie ze zmiany kół, łyso wygląda :lol: 30-09-2011
//Edit
Lepsze zdjęcie kierownicy zapomniałem o tym całkiem, znów w nocy ale tym razem z lampą
//Edit 2
23-01-2012 Kilka świeżo zrobionych zdjęć, nic nowego niestety :cry:
Ja z racji zimowej pory i braku ciepłego miejsca do pracy raczej wiele teraz nie zrobię
Chyba że ma ktoś we Wrocławiu grzany garaż lub halę i chce się podzielić ?
//Edit
16-02-2012 Niech mi nikt nie mówi że ośką po śniegu nie polatasz, rano, zanim na drogi wyruszyły pługi polatałem po okolicznych drogach.
Niektóre zaspy sięgały wyżej maski Dodam tylko że autem wyjechałem z garażu (zero śniegu) a to są zdjęcia 'after'
Chyba że ma ktoś we Wrocławiu grzany garaż lub halę i chce się podzielić ?
//Edit
16-02-2012 Niech mi nikt nie mówi że ośką po śniegu nie polatasz, rano, zanim na drogi wyruszyły pługi polatałem po okolicznych drogach.
Niektóre zaspy sięgały wyżej maski Dodam tylko że autem wyjechałem z garażu (zero śniegu) a to są zdjęcia 'after'
- przemko1982
- Audi 80 Klub
- przemko1982
- Audi 80 Klub
Na żywo w dzień nie ma rewelacji, za to nocą nabiera uroku
Zanim się sezon zacznie chce lampy skończyć, mam gotowe wkłady tylko nie mam kiedy ich włożyć :c
Będą po dwie soczewki na stronę, postojówka to podświetlenie ledami w środku, reszta normalnie na żarówkach.
//edit
15-03-2012
Wpadł grill kamei, słodziak <3 Założony na szybko, jeszcze wszystko jest krzywo - i tak musiałem zrobić zdjęcie i się nim podzielić !
i po umyciu:
podziękowania dla kolegi MolibdynowyGość
PS Ma ktoś jakieś ładne 17' / 16' na lato, bo chcę się do sezonu przygotować <ok>
Zanim się sezon zacznie chce lampy skończyć, mam gotowe wkłady tylko nie mam kiedy ich włożyć :c
Będą po dwie soczewki na stronę, postojówka to podświetlenie ledami w środku, reszta normalnie na żarówkach.
//edit
15-03-2012
Wpadł grill kamei, słodziak <3 Założony na szybko, jeszcze wszystko jest krzywo - i tak musiałem zrobić zdjęcie i się nim podzielić !
i po umyciu:
podziękowania dla kolegi MolibdynowyGość
PS Ma ktoś jakieś ładne 17' / 16' na lato, bo chcę się do sezonu przygotować <ok>
Lampy już ogarnąłem jakoś dwa tygodnie temu - u Julka zauważyłem i dziwiłem się dlaczego też tak nie mam a felgi w sumie co mi wpadnie w łapy, bardzo chętnie coś ładnego bym odkupił <ok>UFOtm pisze: ogarnij lampy tylne bo w coupe powinny byc podwojne pozycje, kolko bym wsadzil ori z competition jesli 16cali w 17 juz mozna powybrzydzac.