ja mam u siebie ale blaszki muszę dorobić aby na zaś posiadaćgornik pisze:Wysiu nie masz blaszek? Bez nich prosiakowe uszy siedzą krzywo.
Cena rozsądna, dałem ciutkę więcej:)
[Audi Cabrio 2.8 V6] Pakiet Rs2 Rh Zw1 9,5 i 10cali 60/40
- tomziel_20
- Forum Audi 80
Lusterka będę zakładał w kwietniu jak wrócę do Pl mam nadzieję że da radę je założyć bez tych blaszek ??
Zima jest najlepszym okresem gdzie można podziałać coś przy cabrio dlatego wpadły do mnie nowe ranty zamiana z 9 na 9,5 cala z przodu niby tylko pół cala a jednak robi różnice :mrgreen: obecny setup 9,5 205/40 i 10 cali 215/40 zmiana ta pozwoli mi uzyskać równy naciąg z przodu i z tył ponieważ teraz nie bardzo mi to pasowało nowe ranty są już wypolerowane na lustro muszę jeszcze się zabrać za 10tki bo są w opłakanym stanie
Skoro mam już rozkręcone felgi postanowiłem zmienić kolor rotorów poprzedni właściciel pomalował je w kolor skóry ale wydaje mi się że jest on za mdły za jasny. Wybrałem kolor z palety nissana wydaje mi się że pasuje o wiele bardziej do mojego odcienia skóry
przed
po
teraz lepiej się będzie zgrywało z skórą która ma bardziej intensywny kolor
Zima jest najlepszym okresem gdzie można podziałać coś przy cabrio dlatego wpadły do mnie nowe ranty zamiana z 9 na 9,5 cala z przodu niby tylko pół cala a jednak robi różnice :mrgreen: obecny setup 9,5 205/40 i 10 cali 215/40 zmiana ta pozwoli mi uzyskać równy naciąg z przodu i z tył ponieważ teraz nie bardzo mi to pasowało nowe ranty są już wypolerowane na lustro muszę jeszcze się zabrać za 10tki bo są w opłakanym stanie
Skoro mam już rozkręcone felgi postanowiłem zmienić kolor rotorów poprzedni właściciel pomalował je w kolor skóry ale wydaje mi się że jest on za mdły za jasny. Wybrałem kolor z palety nissana wydaje mi się że pasuje o wiele bardziej do mojego odcienia skóry
przed
po
teraz lepiej się będzie zgrywało z skórą która ma bardziej intensywny kolor
- rodzynek87
- Forum Audi 80
- tomziel_20
- Forum Audi 80
Z tą opór glebą to może być ciężko teraz jeżdżąc na kicie 60/40 jest mi trudno przemieszczać się po mojej okolicy większej gleby już sobie nie wyobrażam bo i tak wszędzie trę jeśli już to tylko air wchodzi w grę miał być robiony na ten sezon ale kupiłem auto na zimę więc kasa poszła i plany się trochę przesuną chyba w czasie
- tomziel_20
- Forum Audi 80