[Audi Coupe 8B][SWAP AEB] Sucza Rudość
a zapraszam zapraszam
sellah to podbijaj z koszulka jakas to Ci naniose oznakowanie musi byc czarna
a zwrocisz mi jedynie za oznakowanie :mrgreen:
a co do Ciebie miki to nie wiem jak zrobic zebys i Ty mial... chyba jedyna opcja to albo wysylasz mi jakas koszulke, albo ja kupuje, nanosze logotypy i odsylam.
Bastek, emblemacik? dobrze pamietam? ehh... przepraszam, wylecialo mi z glowy. brak czasu na cokolwiek, praca absorbujaca 90% mojego czasu zarowno w pracy jak i po pracy robi swoje.
odnosnie vlepek jak b5 batalion? da sie zrobic <ok>
sellah to kiedy podbijasz? :mrgreen:
sellah to podbijaj z koszulka jakas to Ci naniose oznakowanie musi byc czarna
a zwrocisz mi jedynie za oznakowanie :mrgreen:
a co do Ciebie miki to nie wiem jak zrobic zebys i Ty mial... chyba jedyna opcja to albo wysylasz mi jakas koszulke, albo ja kupuje, nanosze logotypy i odsylam.
Bastek, emblemacik? dobrze pamietam? ehh... przepraszam, wylecialo mi z glowy. brak czasu na cokolwiek, praca absorbujaca 90% mojego czasu zarowno w pracy jak i po pracy robi swoje.
odnosnie vlepek jak b5 batalion? da sie zrobic <ok>
sellah to kiedy podbijasz? :mrgreen:
wlasnie jest w fazie produkcji. na grill z napisem 'bastek'Bastek pisze:Maszu, no to jak z tym moim emblematem? Mam nadal czekać czy dać już sobie spokój?
no jak najbardziej <ok>miki1133 pisze:z koszulka kolego Maszu, z chęcią pisze się na to. Najlepiej by było jak byś ty kopił koszulkę i przysłał najmniej zachodu ale to do dogadanie jest