[B4 Cabrio 2.3E]
- tomziel_20
- Forum Audi 80
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
pytam bo chcialem sobie moje zimowe wypolerowac, ale wlasnie balem sie tych wzerow... cos to nie bede polerowal ;p
lakier ori czy jakis zamiennik? zderzak spawal czy kupowales nowy? pewnie ciezko z tym kierunkiem do zderzaka...? sam szukam albo skompletowac zderzak albo kupic skompletowany i nikt nie ma kierunkow...
no a polerka - bajerka ;p
pozdro
lakier ori czy jakis zamiennik? zderzak spawal czy kupowales nowy? pewnie ciezko z tym kierunkiem do zderzaka...? sam szukam albo skompletowac zderzak albo kupic skompletowany i nikt nie ma kierunkow...
no a polerka - bajerka ;p
pozdro
- tomziel_20
- Forum Audi 80
- tomziel_20
- Forum Audi 80
- tomziel_20
- Forum Audi 80
W końcu udało mi się założyć termometr który kupiłem od klubowicza prawie pół roku temu leżał sobie i czekał taka mała rzecz a jak cieszy :):)
tylko małe pytanko do osób które mają założony termometr czy na postoju też wam podchodzi temperatura?? tzn na zewnątrz jest -5 a jak chwilę postoję np. przed sklepem to podchodzi mi do nawet +18 heh pewnie wina źle zamontowanego czujnika tylko że kabel nie pozwalał na inne umiejscowienie za krótki jest gdzie wy zamontowaliście swoje czujniki??
tylko małe pytanko do osób które mają założony termometr czy na postoju też wam podchodzi temperatura?? tzn na zewnątrz jest -5 a jak chwilę postoję np. przed sklepem to podchodzi mi do nawet +18 heh pewnie wina źle zamontowanego czujnika tylko że kabel nie pozwalał na inne umiejscowienie za krótki jest gdzie wy zamontowaliście swoje czujniki??
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
nazwa tematu taka jakaś podobna jak i u mnie a czujnik to naprawdę w durnym miejscu zamontowałeś <ok> weź przedłuż kabel i wywal go do przodu koło wlotu powietrza
Ostatnio zmieniony 03 lut 2010, 18:45 przez barto-team, łącznie zmieniany 1 raz.
- tomziel_20
- Forum Audi 80
Muszę się pochwalić :mrgreen: udało mi się kupić wymarzone felgi na sezon letni :):) full chrom 17" 8 calowe ET40 jeszcze muszę dokupić dystanse jakieś 20mm żeby zmienić ET i będzie git no i jakaś dobra oponka oczywiście prawdopodobnie wąska żeby się troszkę naciągnęły na felgę na żywo świetne lustro zdjęcia nie oddają tego w pełni teraz tylko do lata :mrgreen:
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
las palmas bal murzynów :mrgreen: ale nie do Audi 80
Wituś ile wytrzyma? Pewnie długo bo to nie chrom w szpreju :mrgreen:
Wituś ile wytrzyma? Pewnie długo bo to nie chrom w szpreju :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 04 lut 2010, 00:34 przez Krycha, łącznie zmieniany 1 raz.
Krysia...wariatka... masz palme! <palma> xD
Z Witusiem mi tu nie wyskakuj <lol>
Nie w szpreyu to wiadomo... ale juz pare osób mi mówiło ze ten dobry ori chrom (choć to pewnie made in china...? tak?) kiepsko wytrzymuje... złazi itp itd... albo jak iść pochromować sobie felge to mówią żeby lepiej nie.... :roll: :shock:
Z Witusiem mi tu nie wyskakuj <lol>
Nie w szpreyu to wiadomo... ale juz pare osób mi mówiło ze ten dobry ori chrom (choć to pewnie made in china...? tak?) kiepsko wytrzymuje... złazi itp itd... albo jak iść pochromować sobie felge to mówią żeby lepiej nie.... :roll: :shock:
Ostatnio zmieniony 04 lut 2010, 00:37 przez kris0181, łącznie zmieniany 1 raz.