[Cabrio 8G 2.6 ABC] Turkusowy zawrót głowy
tak, widziałem póki co tylko z 1995r. widuję w tym lakierze. Inne roczniki chyba go nie miały. Ale ta jest mocno seryjna Jedynie ukradłbym z niej spryskiwacze przednich lamp i grill, by ewentualnie przymierzyć do swojej poza tym pod każdym względem wolę moją <ok>levis1991 pisze:http://moto.allegro.pl/item912682375_au ... iczne.html podobne do twojego ;p
- rajdowiec86
- Forum Audi 80
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
chyba ze mi sie uda odratowac chociaz jeden...
rajdowiec86, a czy te spryski sa regulowane jezeli chodzi o kat spryskiwania? bo jeden mi odstawal tak jakby mial tworzyc chmure przed lampa gdy auto jedzie ze 100 ;p a drugi byl za mocno przekrecony w storne lampy, a jak probowalem jeden wyregulowac w dol to ulamalem kawalek
rajdowiec86, a czy te spryski sa regulowane jezeli chodzi o kat spryskiwania? bo jeden mi odstawal tak jakby mial tworzyc chmure przed lampa gdy auto jedzie ze 100 ;p a drugi byl za mocno przekrecony w storne lampy, a jak probowalem jeden wyregulowac w dol to ulamalem kawalek
Hahahaahah ale tragiczne te cabrio Kolorek podobny do mojego, ale nie ten samquick pisze:Wczoraj w metrze słyszałem, że ATLAS dogadał się co do dostaw szpachli i nowego grilla. Do internetu przeniknęły projekty wykonane na komputerze przez autora auta.
Obrazek
wystarczy wsiąść igłe i dasz rade ;] a moze jak Uki_XX mówił kwasek cytrynowy ukrop i wszystko przeczyściszkolczat pisze:chyba ze mi sie uda odratowac chociaz jeden...