[Cabrio 8G 2.6 ABC] Turkusowy zawrót głowy
Oj będzie próbka była na cabrio kolczata, ale u mnie będzie ładniej, bo pod kolor lakieruNiki20 pisze:ATLAS, no masz rację będzie się to pięknie komponowało. Czekam na fotki po zamontowaniu.
Czyściłem je, takich brudasów nie śmiałbym zamontować do mojej ślicznotki w sobotę zamontuję i pokażę jak wygląda i świeci na aucie fajnie, że przyszły roztopy, w końcu wyjadę z garażu po 2 miesiącach... nowe zimówki użyłem tylko raz - jadąc na spotkolczat pisze:haha czyscil ;p czy tylko siwatlo tak pada? :> chcialem to machnac benzyna, ale juz mi rece odpadaly po ciaglym wyciaganiu i wkladaniu halogenow ;p na szczescie cale i sprawne doszly ;]
pozdro
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
wciaz nie moge dojsc po co kupowales felgi 15tki i opony zimowe ;p
wrzucaj i dawaj foty... nie wiem gdzie wlozysz te przetwornice bo masz ten lami'rs2 zderzak i mozesz miec delikatejszyn problem... od strony kierowcy zdolasz wlozyc obok reflektora bo sam tam trzymalem, tyle mi tych kabli starczylo... z tym ze w zetorze jest miejsce na murzyna pod maska a vce z tego co je widywalem jest ogolnie calosc zabudowana, ale tys zdolniacha chopok to se porodzisz
no i teraz, poczulem sie... hehe ;p tez bede musial czyscic wszystko co wrzucam, co by nie bylo postrzegane ze nie dbam o niaATLAS pisze:takich brudasów nie śmiałbym zamontować do mojej ślicznotki
wrzucaj i dawaj foty... nie wiem gdzie wlozysz te przetwornice bo masz ten lami'rs2 zderzak i mozesz miec delikatejszyn problem... od strony kierowcy zdolasz wlozyc obok reflektora bo sam tam trzymalem, tyle mi tych kabli starczylo... z tym ze w zetorze jest miejsce na murzyna pod maska a vce z tego co je widywalem jest ogolnie calosc zabudowana, ale tys zdolniacha chopok to se porodzisz
No jak to o co, szkoda polerowanego parapetu zeby choc raz sol zobaczyłkolczat pisze:wciaz nie moge dojsc po co kupowales felgi 15tki i opony zimowe ;p
Przetwornice jak nie ma gdzie to mozna zawsze przymocowac przed chlodnica na pasie przednim, nie sadze zeby byly takie duze zeby zmniejszyc jej wydajnosc <ok>
Piękne Cabrio i ten kolorek miód po prostu <ok>
A nie myślałeś nad zmiana grilla na ori tylko obwódkę chromowaną dać w czarny mat np jak miał to zrobione kolega Solskier http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a1c ... 807a6.html a może tez taki zderzak daj + spryski :?: co ty na to czy zderzak zostaje ten ale RS z laminatu :?:
Pozdro
Ps. No nie mogę oderwać oczu od twego cabrio
A nie myślałeś nad zmiana grilla na ori tylko obwódkę chromowaną dać w czarny mat np jak miał to zrobione kolega Solskier http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a1c ... 807a6.html a może tez taki zderzak daj + spryski :?: co ty na to czy zderzak zostaje ten ale RS z laminatu :?:
Pozdro
Ps. No nie mogę oderwać oczu od twego cabrio
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
ja wychodze z zalozenie ze jak hid to najtanszy na allegro... ten co odsprzedalem ATLAS'owi kosztowal mnie 150 zeta, a juz miesiac pozniej jak kupowalem u tego samego sprzedawcy do soczewek, to zapalcilem 130 plus postojowki i dwa neony ;p takie se gratisy, ale zawsze sie przydadza
a na goraco czyms tam, to nie bo to musi byc mobilne... praktycznie po kazdym otwarciu halogenu trzeba polozyc nowa warstwe tasmy bo tamta sie odkleja ;p
a na goraco czyms tam, to nie bo to musi byc mobilne... praktycznie po kazdym otwarciu halogenu trzeba polozyc nowa warstwe tasmy bo tamta sie odkleja ;p