[Cabrio 8G 2.6 ABC] Turkusowy zawrót głowy
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
miałem na myśli delikatnie mówiąc swapa ;pATLAS pisze:Pod maską nic nadzwyczajnego... zwykłe V6 zabudowane plastikami, czyściutko i schludnie jakby było 4.2 albo 2.7 BiTurbo to bym szpanował <ok>sagem pisze:ta fotka z ulicy jak dla mnie najlepsza, nie pozostaje nic innego jak zajrzec pod maske <ok>
kris0181, tylko trzy fotki z dopiskiem HD mają wzmocniony kontrast, pozostałe są nietknięte, tylko pomniejszone niestety nie zjawił się nikt z porządnym aparatem, a mój małpowy Pentax ledwo dał radę na statywie... ma problemy z balansem bieli i szumem, ale i tak mi się podoba efekt <ok>
Na ulicy jak pstrykałem to co chwila ktoś pytał czy do sprzedania :lol:
Na ulicy jak pstrykałem to co chwila ktoś pytał czy do sprzedania :lol:
Tylko kwiatki na lusterku ale może coś przez zimę dodamquick pisze:Hawaii/Aloha/Tiki Style?
Ostatnio zmieniony 27 wrz 2010, 14:30 przez ATLAS, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak, ale najpierw trochę je przepoleruje, bo zapyziałe sąFIFI pisze:To ZW1 to na zimę będzie?
Niki20, wstępnie planowałem Twoje 16" na zimę, ale za drogo chciałeś na żywca audica kosi aż boję się pomyśleć co to będzie w przyszłym sezonie na mega szerokich step rantach <ok>
PS Kolczat, nie obrazisz się jak będę miał z tyłu o pół cala szersze fele od Twoich?
Planuję całe w polerce, ale nie wiem jakie zrobić śrubki...
Tak wygląda kółko RH ZW1 10J17" z oponą 245/35 ZR 17: