Kolego one powinny śmigać nawet bez środkowej kostki...ostatnimi czasy przekładałem nawet taki ori zestaw nokii i w podłączeniu górne piny tweeterki, dolne sygnał z radia i środkowe wolne bez problemu sie odpalały...GerB3 pisze:Odkopię temat.
Mam fabryczną instalację z tylnymi głośnikami wraz z tymi niskotonowymi. Miałem kiedyś ori głosniki ale się ich pozbyłem. Teraz zakupiłem znowu ori ale jest problem- nie mam tej środkowej kostki która była chyba bezpiecznikiem i głośniki nie grają. Da sie ją gdzieś kupić albo dorobić ?
Kolegoprzeyom, podłacz tak jak na rysunku...górne gniazdo pod tweeterek a dolnym doprowadź sygnał z radyjka, środek wolny.
Audi Gamma CD - podlaczenie
- BeeAndHunny
- Forum Audi 80
Witam.
- Audi Sport
- Forum Audi 80
BeeAndHunny pisze:Witam.Środkowe miejsca są zostawione na instalację od Duo Sounda więc bez tego głośniki będą grać. Jakby ktoś chciał rozpiskę pinów jak podpiąć pod nie duo sounda to służę pomocą, bo posiadam ori wiązkę <ok>Kolego one powinny śmigać nawet bez środkowej kostki...ostatnimi czasy przekładałem nawet taki ori zestaw nokii i w podłączeniu górne piny tweeterki, dolne sygnał z radia i środkowe wolne bez problemu sie odpalały...GerB3 pisze:Odkopię temat.
Mam fabryczną instalację z tylnymi głośnikami wraz z tymi niskotonowymi. Miałem kiedyś ori głosniki ale się ich pozbyłem. Teraz zakupiłem znowu ori ale jest problem- nie mam tej środkowej kostki która była chyba bezpiecznikiem i głośniki nie grają. Da sie ją gdzieś kupić albo dorobić ?
Kolegoprzeyom, podłacz tak jak na rysunku...górne gniazdo pod tweeterek a dolnym doprowadź sygnał z radyjka, środek wolny.