Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Audi Gamma CD - podlaczenie

Subwoofery, skrzynie, głośniki, radiootwarzacze, nawigacje GPS, radia CB.
Awatar użytkownika
BeeAndHunny
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: BeeAndHunny » 01 lip 2010, 11:07

Witam.
GerB3 pisze:Odkopię temat.
Mam fabryczną instalację z tylnymi głośnikami wraz z tymi niskotonowymi. Miałem kiedyś ori głosniki ale się ich pozbyłem. Teraz zakupiłem znowu ori ale jest problem- nie mam tej środkowej kostki która była chyba bezpiecznikiem i głośniki nie grają. Da sie ją gdzieś kupić albo dorobić ?
Kolego one powinny śmigać nawet bez środkowej kostki...ostatnimi czasy przekładałem nawet taki ori zestaw nokii i w podłączeniu górne piny tweeterki, dolne sygnał z radia i środkowe wolne bez problemu sie odpalały...

Kolegoprzeyom, podłacz tak jak na rysunku...górne gniazdo pod tweeterek a dolnym doprowadź sygnał z radyjka, środek wolny.

Awatar użytkownika
Audi Sport
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Audi Sport » 01 lip 2010, 13:21

BeeAndHunny pisze:Witam.
GerB3 pisze:Odkopię temat.
Mam fabryczną instalację z tylnymi głośnikami wraz z tymi niskotonowymi. Miałem kiedyś ori głosniki ale się ich pozbyłem. Teraz zakupiłem znowu ori ale jest problem- nie mam tej środkowej kostki która była chyba bezpiecznikiem i głośniki nie grają. Da sie ją gdzieś kupić albo dorobić ?
Kolego one powinny śmigać nawet bez środkowej kostki...ostatnimi czasy przekładałem nawet taki ori zestaw nokii i w podłączeniu górne piny tweeterki, dolne sygnał z radia i środkowe wolne bez problemu sie odpalały...

Kolegoprzeyom, podłacz tak jak na rysunku...górne gniazdo pod tweeterek a dolnym doprowadź sygnał z radyjka, środek wolny.
Środkowe miejsca są zostawione na instalację od Duo Sounda więc bez tego głośniki będą grać. Jakby ktoś chciał rozpiskę pinów jak podpiąć pod nie duo sounda to służę pomocą, bo posiadam ori wiązkę <ok>

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio, GPS, CB.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl