Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep samochodowy

cabriolet głośniki nokia radio delta

Subwoofery, skrzynie, głośniki, radiootwarzacze, nawigacje GPS, radia CB.
Awatar użytkownika
Boberro
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

cabriolet głośniki nokia radio delta

Post autor: Boberro » 28 maja 2014, 21:33

witam, z racji tego że z car audi jestem nogą totalnym ( czego bardzo żałuję ) chciałbym osiągnąć stan oryginalny sprzętu w moim cabrio, mam radio delta 6 głośników oraz subwoofer , poprzedni właściciel w niemczech wywalił oryginalne radio i oryginalne tylne głośniki z kablami, zdobyłem już radio oraz kupiłem takie oryginalne głośniki, mam problem żeby je podłączyć jest tylko kostka pod kanapą tylną i brakuje kabli do tych głośników, niestety ni emożna ich już kupić w serwisie audi , więc proszę o pomoc czy jest szansa na ich podłączenie? :?:

Awatar użytkownika
Vigasyu
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Marcin
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 ABK
Kontakt:

Post autor: Vigasyu » 29 maja 2014, 11:14

nie wiem jak to wygląda w cabrio ale audi do tylnych głośników montowało wzmacniacze dla każdego z nich a radio tylko dawało sygnał i obawiam się ze u cb będzie podobnie jeśli chodzi o oryginalne nagłośnienie w twoim audi może cie rozczarować z tego co się orientuje dużo użytkowników narzeka rozmawiałem nawet raz na zlocie z jednym użytkownikiem takiego cabrio miał on fajnie zrobione nagłośnienie na oryginałach ale z a6 a taka adaptacja nie jest prosta bo trzeba robić komory dla głośników ale efekt fajny i org

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio, GPS, CB.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl