Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

cabriolet głośniki nokia radio delta

Subwoofery, skrzynie, głośniki, radiootwarzacze, nawigacje GPS, radia CB.
Awatar użytkownika
Boberro
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

cabriolet głośniki nokia radio delta

Post autor: Boberro » 28 maja 2014, 21:33

witam, z racji tego że z car audi jestem nogą totalnym ( czego bardzo żałuję ) chciałbym osiągnąć stan oryginalny sprzętu w moim cabrio, mam radio delta 6 głośników oraz subwoofer , poprzedni właściciel w niemczech wywalił oryginalne radio i oryginalne tylne głośniki z kablami, zdobyłem już radio oraz kupiłem takie oryginalne głośniki, mam problem żeby je podłączyć jest tylko kostka pod kanapą tylną i brakuje kabli do tych głośników, niestety ni emożna ich już kupić w serwisie audi , więc proszę o pomoc czy jest szansa na ich podłączenie? :?:

Awatar użytkownika
Vigasyu
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Marcin
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 ABK
Kontakt:

Post autor: Vigasyu » 29 maja 2014, 11:14

nie wiem jak to wygląda w cabrio ale audi do tylnych głośników montowało wzmacniacze dla każdego z nich a radio tylko dawało sygnał i obawiam się ze u cb będzie podobnie jeśli chodzi o oryginalne nagłośnienie w twoim audi może cie rozczarować z tego co się orientuje dużo użytkowników narzeka rozmawiałem nawet raz na zlocie z jednym użytkownikiem takiego cabrio miał on fajnie zrobione nagłośnienie na oryginałach ale z a6 a taka adaptacja nie jest prosta bo trzeba robić komory dla głośników ale efekt fajny i org

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio, GPS, CB.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl