cabriolet głośniki nokia radio delta
cabriolet głośniki nokia radio delta
witam, z racji tego że z car audi jestem nogą totalnym ( czego bardzo żałuję ) chciałbym osiągnąć stan oryginalny sprzętu w moim cabrio, mam radio delta 6 głośników oraz subwoofer , poprzedni właściciel w niemczech wywalił oryginalne radio i oryginalne tylne głośniki z kablami, zdobyłem już radio oraz kupiłem takie oryginalne głośniki, mam problem żeby je podłączyć jest tylko kostka pod kanapą tylną i brakuje kabli do tych głośników, niestety ni emożna ich już kupić w serwisie audi , więc proszę o pomoc czy jest szansa na ich podłączenie? :?:
- Vigasyu
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
nie wiem jak to wygląda w cabrio ale audi do tylnych głośników montowało wzmacniacze dla każdego z nich a radio tylko dawało sygnał i obawiam się ze u cb będzie podobnie jeśli chodzi o oryginalne nagłośnienie w twoim audi może cie rozczarować z tego co się orientuje dużo użytkowników narzeka rozmawiałem nawet raz na zlocie z jednym użytkownikiem takiego cabrio miał on fajnie zrobione nagłośnienie na oryginałach ale z a6 a taka adaptacja nie jest prosta bo trzeba robić komory dla głośników ale efekt fajny i org