Glosniki - dobor skrzyni i wzmacniacza
tak wiec kolego polecam PIONEER TS-W307D2 lub PIONEER TS-W307D4 lub jakiegos JBL mysle ze ta cene kupisz dobra uzywana skrzynke i napewno zagra sporo wiecej niz rok. Pioneer slyszalem jak gra w audi 80 wiec polecam bo naprawde robi robote :mrgreen:. Jezeli chcesz dobre uderzenie to ponizej 300W w RMS lepiej nie schodz. Takie sa uroki sedana.enzoo pisze:nową to raczej nie bo nowej dobrej nie kupie w tej cenie. Używke chce ale wiesz nie aż taką że starczy może na rok a później się zepsuje albo że wióry będą lecieć
sa to głosniki dwucewkowe. pierwszy posiada 2 cewki po 2ohm a drugi po 4ohm. Ja podalem tylko przyklad tych glosnikow bo slyszalem jak graja a wybor nalezy do kolegi. Najbardziej to bym jednak polecil JBL skrzynke, bo daja rade lepiej niz Pioneer ale wybor nalezy do Ciebie.enzoo pisze:a czym się różnią te dwa pioneery od siebie?
- enzoo
- Audi 80 Klub
- Imię: Mirosław
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
tylko nie wiem czy się zmieści 30 do 25 cm. na pewno się nie zmieści ale czy będzie miejsce do powiększenia. Jeszcze się zastanawiam nad 25 cm JBL moc rms ma taką samą tylko tą drugą ma o 100W większą. ale to na następny miesiąc bo juz w tym zainwestowałem w głośniki w półe i kupiłem Magnaty Car Fit coś tam coś tam
no jak nie wejdzie 30 to pakuj 25cm a na pewno tez zagra jezeli bedzie to JBL :mrgreen: , a złych opinii na temat głośników firmy JBL nie slyszalem, nie wiem jak Ty kolego. Mam nadzieje ze sie pochwalisz jak zmontowales skrzynke z glosnikiem i jak wyglada to u Ciebie w bagazniku, no i oczywiscie sie pochwalisz wrazen z odsłuchu