[B3,B4] Głosniki - wybor
Powinny wejść. Szukałem na necie i nie moge znaleść info o głebokości tych oryginalnych w b4. Może napisz do sprzedawcy jakie auto to ci powie czy napewno wejdą. W przednich prawdopodobnie będziesz musiał ucinać dwa mocowania ale to jak kupisz jakiekolwiek 10. Ja tak w b4 w podszybiu miałem. Przednie sobie wyjmij i zmierz ich głębokość to mniej więcej będziesz wiedział a tył to pytaj sprzedawcy
głośniki na tylną półkę
Witam
Chciałbym wymienić głośniki na tylnej półce ponieważ już charczą przy mocniejszym graniu .Mam założone głośniki firmy paiying 1685 radio to kenwood kdc3041. Jakie można by zastosować głośniki 16,5cm na tą półkę, zaznaczam że nie planuję zakładania wzmacniacza
Chciałbym wymienić głośniki na tylnej półce ponieważ już charczą przy mocniejszym graniu .Mam założone głośniki firmy paiying 1685 radio to kenwood kdc3041. Jakie można by zastosować głośniki 16,5cm na tą półkę, zaznaczam że nie planuję zakładania wzmacniacza
Witam mam zamiar kupić na przód te głosniki http://allegro.pl/glosniki-boschmann-r- ... 41245.html , czy ktoś może ma takie albo mial z nimi styczność ? Jesli tak prosil bym o ich ocene
No dobra. A co pole4cacie do avanturnika? Nie zależy mi na łupaninie głośnej a na jakości dźwięku. Wiadomo - przód w kokpit hertz-y ale co dalej? Póki co nie mam nic, ale rezanko tashków wchodzi w rachubę; stąd pytanie - jaki głośnik, żeby dopasować się pod niego. Tuby w bagażniku i inne klimaty odpadają, bo na koncercie głośniki, scena itd. są z przodu a nie (...) w bagażniku
No dobra - obalajcie sobie mity dalej ja nie wnikam. Wiem, że można coś zrobić - więc pytam o radę i przedstawiam preferencje. A co do basu to nie ma mi masować kręgosłupa. Może być nawet pod samo radio. Mam dobrego Xploda na MOSFET Radio jest ze mną już od jakiegoś czsu, ale ostatnie auto to było 1,8S w sedanku oczywiście i tam takich problemów nie miałem. Tam robotę robiły głośniczki na zwrotniczkach dwudrożnych - bas / sopran na tyle a przód podciszone ori głośniczki - nawet nie wiem czy to były nokie czy blaupunkty a w drzwiach mieszkały jakieś stuwatowe Xplody dwukanałowe Drzwi i tył wygłuszone. Wszystko zrobione po cenie głośników i małego piecysia :mrgreen:
- Jarewa
- Forum Audi 80
- Imię: Jarek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
Zestaw odseparowany do przodu najlepiej 165 (taschki) a te 10 wywal nie przydają się. Do tego można ewentualnie dorobić z tyłu zestaw odseparowany też 165 ale bez montażu twitera.
Tylko radio słabe 18w na kanał to za mało by coś lepiej brzmiało do tego potrzebny jest wzmacniacz co najmniej 4x80
Tylko radio słabe 18w na kanał to za mało by coś lepiej brzmiało do tego potrzebny jest wzmacniacz co najmniej 4x80
Tylko na razie to bardzo kosztowne.Dregan pisze:już można