Radio do 400 zł
Witam. Pozwolę sobie zasugerować jak kolega wyżej Kenwood KDC-W4044UAY. Miałem poprzednio Pionka DEH-P5900MP i chociaż Kenwood jest tańszy gra o wiele cieplej i milej dla ucha aczkolwiek zapas basu i sopranu w pionku był o wiele większy.Obydwa nie miały problemu z odtwarzaniem na wyboistych drogach /trelinka i wyboje podczas jazdy na ryby/. Pendriva 8Gb Kenwood obsługuje bez problemu.
- zawodnik88
- Forum Audi 80
Już ci mówie dlaczego. Zegary mam podświetlone na biało, wszystkie przyciski w konsoli środkowej, regulacja nadmuchu to mam na biało i dlatego moim skromnym :lol: zdaniem zielone podświetlenie bd lepsze ;]Afdi87 pisze:Wytlumacz mi tylko czemu koniecznie chcesz zielony kolor :?: :mrgreen:
A co Peiyinga to z tego co mi wiadomo nie są to radia takie złe. Z wyglądu niektóre modele są nawet wporządku. Parametrami nie odstają bardzo od konkurencji ale wiadomo że co firma to firma. Osobiście nie kupiłbym tego ;]
Peiying to jest bardzo konkretna firma. Bardzo dużo demo car jest na zespołach tej firmy. Co do tego Kenwooda to wygląda ciekawie. Osobiście uważam ze do samochodu to tylko Pioneer, Kenwood, Clarion, Blaupunkt... a LG, Sony to niech robią telewizory i kina domowe. Nie to żebym twierdził że są złe ale uważam ze tam mają większe doświadczenie. I jeszcze dorzuce swoje zdanie co do firm które w wielu przypadek wzbudzają śmiech. Do mojego 1 auta wsadziłem radio DALCO i głośniki Boschmann na wzmacniaczu i zwrotnicach. Były dużo tańsze. Dobrze dobrane, dobrze zestrojone potrafiły grać naprawdę elegancko. głośno i czysto. ja teraz mam Pioneer deh 50ub ale na jesień kupuje to :
ready_lcd_7_naviheaven_4x60w
byłem w sklepie z własną płytą, posłachałem jak gra, popatrzyłem jak wyświetla i firma mnie nie obchodzi. a możliwość słuchania + teledyski, czy wyskoczyć wieczorkiem na browarka do auta i pooglądać TV?? Konkret akcja...Pozdrawiam
ready_lcd_7_naviheaven_4x60w
byłem w sklepie z własną płytą, posłachałem jak gra, popatrzyłem jak wyświetla i firma mnie nie obchodzi. a możliwość słuchania + teledyski, czy wyskoczyć wieczorkiem na browarka do auta i pooglądać TV?? Konkret akcja...Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 13 sty 2012, 13:55 przez Kerlon, łącznie zmieniany 1 raz.
- zawodnik88
- Forum Audi 80
ja zakupiłem dzisiaj własnie radyjko kenwood kdc 314 am i swietnie gra szczerze polecam
kenwood_kdc_w_3047
kenwood_kdc_w_3047
Ostatnio zmieniony 13 sty 2012, 13:55 przez zawodnik88, łącznie zmieniany 1 raz.
- zawodnik88
- Forum Audi 80
- zawodnik88
- Forum Audi 80
Wybiore zielone gdyż moim zdaniem bardziej pasuje do białych zegarów. Po drugie podświetlenie konsoli środkowej też mam na biało...
PS: Ok radyjko o którym mówiłem już u mnie w aucie. Bardzo przyjemnie gra. Czysty basik z suba lepszy niż na starym radiu. Sporo funkcji no i wszystko proste w obsłudze. Narazie dostrzegłem tylko 2 minusty. Pierwszy to podświetlenie zielone dla mnie jest troche za słabe chyba że czegoś nie ustawiłem no i wyświetlacz. Jak słońce pada prosto na niego to nic nie widac....
PS: Ok radyjko o którym mówiłem już u mnie w aucie. Bardzo przyjemnie gra. Czysty basik z suba lepszy niż na starym radiu. Sporo funkcji no i wszystko proste w obsłudze. Narazie dostrzegłem tylko 2 minusty. Pierwszy to podświetlenie zielone dla mnie jest troche za słabe chyba że czegoś nie ustawiłem no i wyświetlacz. Jak słońce pada prosto na niego to nic nie widac....
[Pomoc] w doborze Radioodtwarzacza Cd/mp3
Jak w temacie, chciałbym kupić radio z możliwością słuchania Cd/mp3, podłączenia USB i zmiany kolorów(przycisków i wyświetlacza?):) cena powiedzmy 500zł?
Proszę o propozycje, będę wdzięczny.
Proszę o propozycje, będę wdzięczny.