Krzysiek499, o czym Ty właściwie piszesz? że słyszałeś coś od kogoś? :roll:Krzysiek499 pisze:Hmm odsłuch czemu lepszy ma Kenwood? jak to sprawdzałeś i jak rozumiesz pojecie odsłuch? Może akurat trafił sie lepszy model Kenwooda ale to nie znaczy ze kazdy model Kenwooda ,który wychodzi (z tanszych oczywiscie ) jest od razu lepszy od tanszych modeli JVC czy Pioneera. Mze akurat trafil Ci sie akurat taki dobry model Kenwooda i porownales go z JVC i rzeczywiscie byl lepszy . NO ja sie zbytnio nie znam na"odsluchu" a w innym razie kazdy inny moze miec "odsluch" . Właśnie nie wiem co rozumisz pod tym pojeciem- brzmienie czy barwe tonow , przewage ktorys z nich czy jak. A skoro sie na tym znasz toco wlasnie myslisz o radiach Pioneer, JVC i Sony . Ale z tegoco slyszlem to sony gorsze jest od tych, ktore podalem a JVC i Pioneer znowu niby stoi na rowno - to nie moje sugestie tylko opinie innych. Ja jak kupywalem raio dla siebie tez nie wiedzialem ktore wybrac z tanszych i wybieralem miedzy JVC KG322 i Pioneerem DEH-2820MP i zdecydowalem sie na Pioneera. NIe wiem czy dobrze zrobilem ale wielkim melomanem to ja nie jestem wiec nie wiedzialem ktore radio ma lepszy "odsluch". Ale Kenwooda nie bralem pod uwage ze zwgledu ze firma kojarzyla mi sie ze sprzetem AGD :mrgreen:
Przemo95, używam radia JVC KD-G342 (z czerwonym podświetlaniem). Radio wygląda w 80 bardzo ładnie. Gra też całkiem nieźle. Jeśli ktoś nie ma wielkich wymagań pod tym względem i szuka taniego i ładnego radia, to ten model jest stworzony dla niego. Dodam, że miałem również okazję użytkować dosyć długo radio PIONEER (jakiś starszy model). Na podstawie tych doświadczeń stwierdzam, że PIONEER gra lepiej. Radio JVC kupiłem jedynie ze względu na sporo niższą cenę w promocji. Gdyby oba były w tej samej cenie, to wolałbym PIONEER lub KENWOOD.