SUBWOOFER do Audi 80
No mój zestaw ma dość duży sub. Wymiary zewnętrzne to 28.5x29x32cm (nie wiem jakiej grubości są ścianki). Jest to obudowa z Twin Bass Reflex (po jednej rurze po obu stronach). Nie wiem jakiej wielkości jest tam głośnik, bo go słabo widać przez kratkę. Jest to zestaw Creative Gigaworks G500 i posiada certyfikat THX . Mogę dodać, że sam sub jest naprawdę ciężki. Moc nie jest jakaś porywająca, bo w RMSie ma 'tylko' 130W i do tego 5 satelitek po 36W każda . Na domowe potrzeby do pooglądania filmu, czy pogrania wystarcza .flgmnft pisze:A tak nawiasem mowiac przyjzyjcie sie skrzynce w subwofferze w domowym badz komputerowym zestawie 2.1 czy 5.1 w wiekszosci wypadku nie sa one duze a fajnie graja. Tylko ze zawsze sa to obudowy bass-reflex.
jest taka możliwość ale wtedy stracimy wiele na litrażu i funkcjonalności bagażnika, z tego względu że będzie trzeba dbać o to by nic nie zniszczyło suba.krisss pisze:a próbował ktoś kiedyś zrobić subwoofer w podłodze
już lepiej dać wzmaka w tą wnękę w ściance i małą skrzynkę wstawić
Takie jest moje zdanie.
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Nie zgodzę się. Wszystko da się zrobić. Obejrzyj moją galerię i w niej zabudowę. Jutro może wrzucę fotki nowej zabudowy więc zobaczycie ciut inną koncepcję (większa pojemność skrzynki).krisPrG pisze:jest taka możliwość ale wtedy stracimy wiele na litrażu i funkcjonalności bagażnika, z tego względu że będzie trzeba dbać o to by nic nie zniszczyło suba.krisss pisze:a próbował ktoś kiedyś zrobić subwoofer w podłodze
już lepiej dać wzmaka w tą wnękę w ściance i małą skrzynkę wstawić
Takie jest moje zdanie.
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Nie rozumiemy się...
To jest pierwsza zabudowa
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 29f66.html
Tutaj jest założona normalna maskownica.
To jest pierwsza zabudowa
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 29f66.html
Tutaj jest założona normalna maskownica.