Juz kiedys poruszalem ten temat tylko nie wiem czy bylo to opisane zrozumiale.
chodzi mi o to czy jest mozliwosc podlaczenia do radia boschmann sl-16 portu na USB.
radio ma wyjscie na zmieniarke i wzmacniacz.
moze dalo by sie podlaczyc port usb w miejsce zmieniarki.
chcialbym podlaczyc taki port i umiescic go w zaslepce na listwie przelacznikow bo i tak nie mam wylacznika abs-u wiec cos bym tam zamontowal a port usb jest dosc przydatny
Transmiter - opinie
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
Transmiter - opinie
Ostatnio zmieniony 20 sty 2012, 21:47 przez rafalaudi1, łącznie zmieniany 2 razy.
wydaj 40 zł na "transmitter FM" z wejsciem USB. Wejdź sobie z kabelkami przed wejsciem na konwerter UKF i wepnij się w ewjscie "aux" radyjka, samo gniazdo usb wyciagnij sobie gdzie pasuje - choćby właśnie na listwe przycisków.
Albo oszczędź sobie lutowania, wyciągnij samo USB na wierzch, a audio z transmitera odbieraj na UKF-ie - łatwo, szybko i przyjemnie.
Albo oszczędź sobie lutowania, wyciągnij samo USB na wierzch, a audio z transmitera odbieraj na UKF-ie - łatwo, szybko i przyjemnie.
Transmiter sobie daruj :roll:scob pisze:wydaj 40 zł na "transmitter FM" z wejsciem USB. Wejdź sobie z kabelkami przed wejsciem na konwerter UKF i wepnij się w ewjscie "aux" radyjka, samo gniazdo usb wyciagnij sobie gdzie pasuje - choćby właśnie na listwe przycisków.
Testowałem to u kilku osób i w każdym na dziurach rozłączało i tyle nie ma sensu tego kupować ostra kaszana, szkoda kasy i nerwów :shock: