Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Transmiter - opinie

Subwoofery, skrzynie, głośniki, radiootwarzacze, nawigacje GPS, radia CB.
rafalaudi1
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub
Imię: Rafał
Model: Audi 80 B1
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.0 6A

Transmiter - opinie

Post autor: rafalaudi1 » 02 mar 2008, 17:32

Juz kiedys poruszalem ten temat tylko nie wiem czy bylo to opisane zrozumiale.
chodzi mi o to czy jest mozliwosc podlaczenia do radia boschmann sl-16 portu na USB.
radio ma wyjscie na zmieniarke i wzmacniacz.
moze dalo by sie podlaczyc port usb w miejsce zmieniarki.
chcialbym podlaczyc taki port i umiescic go w zaslepce na listwie przelacznikow bo i tak nie mam wylacznika abs-u wiec cos bym tam zamontowal a port usb jest dosc przydatny
Ostatnio zmieniony 20 sty 2012, 21:47 przez rafalaudi1, łącznie zmieniany 2 razy.

scob
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: scob » 22 mar 2008, 22:57

wydaj 40 zł na "transmitter FM" z wejsciem USB. Wejdź sobie z kabelkami przed wejsciem na konwerter UKF i wepnij się w ewjscie "aux" radyjka, samo gniazdo usb wyciagnij sobie gdzie pasuje - choćby właśnie na listwe przycisków.
Albo oszczędź sobie lutowania, wyciągnij samo USB na wierzch, a audio z transmitera odbieraj na UKF-ie - łatwo, szybko i przyjemnie.

grinch
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: grinch » 23 mar 2008, 09:45

scob pisze:wydaj 40 zł na "transmitter FM" z wejsciem USB. Wejdź sobie z kabelkami przed wejsciem na konwerter UKF i wepnij się w ewjscie "aux" radyjka, samo gniazdo usb wyciagnij sobie gdzie pasuje - choćby właśnie na listwe przycisków.
Albo oszczędź sobie lutowania, wyciągnij samo USB na wierzch, a audio z transmitera odbieraj na UKF-ie - łatwo, szybko i przyjemnie.
Transmiter sobie daruj :roll:
Testowałem to u kilku osób i w każdym na dziurach rozłączało i tyle nie ma sensu tego kupować ostra kaszana, szkoda kasy i nerwów :shock:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio, GPS, CB.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl