Witam . Mam problem z moją 80-tką B4 94 r .
26 sierpnia ( dziś ) o godzinie 22:30 usłyszałe.m syggnał dźwiękowy który hałasował ciągłym tonem bez przerwy i świeciły się światła od kierunków
( nie mrugały ) , z tego co kiedyś zauważyłem ten sygnał który zaczął hałasować jest zamontowany w bagażniku
Po lewej stronie , próbowałem otworzyć samochód na pilot nawet nie zareagował . Chciałem otworzyć drzwi kluczykiem to zaczął mi wyć alarm , probowałem go wyłączyć pilotem na który dalej nie reagował ... zostało mi tylko odłączyć akumulator , próbowałem się również dostać do tego sygnału w bagażniku ale nie mogę otworzyć bagażnika kluczem a pilot dalej nie chciał ani otwierać ani zamykać zamka centralnego
Również nie mogłem obalić tylnej kanapy aby się dostać do bagola . Zwracam się o pomoc ponieważ nie mam zielonego pojęcia co się dzieję , czy doradzi ktoś coś ?
Alarm , cenyralny zamek i sygnał w bagażniku
-
- Forum Audi 80
- Imię: Maciej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
Re: Alarm , cenyralny zamek i sygnał w bagażniku
Pewnie masz blokowane oparcia tylnej kanapy razem z centralnym zamkiem. Chyba połączenia podciśnieniowe blokady składania oparć są pod siedziskiem kanapy więc można próbować je rozłączyć i dmuchnąć albo zassać powietrze aby je odblokować.