[coupe b3]boczne listwy dzwiowe
-
- Forum Audi 80
[coupe b3]boczne listwy dzwiowe
chciałbym się dowiedzieć czy te listwy powinny być plastikowe ??
Planuje malowanie i odchodzi mi lakier z nich a po zdarciu pewnej części okazuje się że są wykonane z włókna ;/
jeżeli to orginał to powinno mi udać się to naprawić ale jak nie to chyba lepiej kupić orginalne i wtedy pomalować pod kolor auta.
z góry dziękuje za pomoc.
Planuje malowanie i odchodzi mi lakier z nich a po zdarciu pewnej części okazuje się że są wykonane z włókna ;/
jeżeli to orginał to powinno mi udać się to naprawić ale jak nie to chyba lepiej kupić orginalne i wtedy pomalować pod kolor auta.
z góry dziękuje za pomoc.
-
- Forum Audi 80
Jak ostatnio poprawiałem --> naciągałem obicie na drzwiach w moim coupe to pościągałem te niby drewienka (bo na początku myślałem, że to najprawdziwsze drewno :lol: naiwniak) z obu drzwi i się rozczarowałem. Co jest ?? Jakieś tworzywo zamiast drewna :shock: ?! No ale jakoś się pozbierałem Też mam popękane to "drewno" i myślałem o nowym lakierze, ale wg mnie szkoda zachodu. Może uda Ci się dorwać jakieś "używane" w dobrym stanie.
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
Koledze chodzi o listwy drzwiowe a nie dekoryfanatix pisze:Jak ostatnio poprawiałem --> naciągałem obicie na drzwiach w moim coupe to pościągałem te niby drewienka (bo na początku myślałem, że to najprawdziwsze drewno :lol: naiwniak) z obu drzwi i się rozczarowałem. Co jest ?? Jakieś tworzywo zamiast drewna :shock: ?! No ale jakoś się pozbierałem Też mam popękane to "drewno" i myślałem o nowym lakierze, ale wg mnie szkoda zachodu. Może uda Ci się dorwać jakieś "używane" w dobrym stanie.
A jeśli o nie chodzi to masz coś modzone bo ja mam 2 coupe i w obydwu było i jest najprawdziwsze drewno 8-)
Masz rację, mój błąd :roll:shellah pisze:Koledze chodzi o listwy drzwiowe a nie dekory
A ściągałeś i sprawdzałeś czy to rzeczywiście drewno, bo wiesz z wierzchu do rzeczywiście na drewno wygląda, ale od tej drugiej strony to już nie bardzo.shellah pisze:A jeśli o nie chodzi to masz coś modzone bo ja mam 2 coupe i w obydwu było i jest najprawdziwsze drewno 8-)
-
- Forum Audi 80