[B4 NG] Gdzie oryginalnie umieszczony jest czujnik temp?
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
[B4 NG] Gdzie oryginalnie umieszczony jest czujnik temp?
Pytanie na szybko, potrzebuje informacji gdzie ori umieszczony jest czujnik od termometru. Ja go wyciągnąłem z auta w który wisiał sobie poprostu koło zderzaka :mrgreen: Wydaje mi się że gdzieś od strony kierowcy do belki za zderzakiem jest przypięty zgadza się?
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
A bo ja wiem Mialem kiedys NG ale po dzownie wiec tam zadnych zaczepów nie widziałem, zreszta nawet jak u siebie montowałem wyswietlacz to nie zuawazłyme ori mocowania i przyczpiłem do podłuznicy :mrgreen: pare dni później patrze a ja mam ori mocownaie ale zostalo juz na starym miejscu bo nie chcialo mi sie modzić. Przyczep go tam gdzie ja zaczpeiłem i jest ok.
- Krycha
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dobra to kit z tym dzisiaj patrzyłem i jest oryginalny zacisk zaraz za belką przed chłodnicą od klimy, i tam to przypnę, zobaczymy co będzie
No i dzisiaj skorzystałem Piotrek z Twojego schematu co znalazłem na forum :mrgreen: co do podłączenie tego sygnału prędkości i ściemniania podświetlania wskaźnika temperatury. Był on kiedyś na AKP ale nie chciało mi się tam szukać :mrgreen: Teraz już wszystko gra
No i dzisiaj skorzystałem Piotrek z Twojego schematu co znalazłem na forum :mrgreen: co do podłączenie tego sygnału prędkości i ściemniania podświetlania wskaźnika temperatury. Był on kiedyś na AKP ale nie chciało mi się tam szukać :mrgreen: Teraz już wszystko gra
- rajdowiec86
- Forum Audi 80
No to i ja mam pytanie z racji że już niedługo moje zegary idą pod lupe i chciałem je doposażyć również w wyświetlacz temeperatury i takiego ów poszukuje to chciałbym wiedzieć czy taki wyświetlacz temperatury z auta z klimatronikiem np audi C4 będzie pasował do B4 bez klimatronika.Wiem że były dwa rodzaje wyświetlaczy w stopnia C i F a czy była różnica od klimatronika czy bez :?:
- Krycha
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Nie ma różnicy, w C4 również wyświetla temperaturę w stopniach C. Wiem bo ostatnio miałem C4 i tam właśnie był taki wyświetlacz... Tylko czy aby na pewno one się nie różnią mocowaniem? I bez problemu wejdzie od C4 do 80? Bo od środka tego nie sprawdzałem.
Wiem, że od A4 na pewno do 80tki nie pasuje.
Wiem, że od A4 na pewno do 80tki nie pasuje.
- Grzegorzbielsko
- Forum Audi 80